INTERIØR

Colortrend; Red’ish

Rød er en ret stor farve både i Fashion og boligen, og det er sjovt at opleve, at boligen faktisk følger moden også tidsmæssigt. Før i tiden var det sådan, at når en farve trendede i modebranchen, så gik der lige et par år, før den peekede i boligen. Sådan er det ikke længere, og faktisk oplever jeg, at boligen nogle gange overhaler fashion lidt.

Rød er, når det gælder skønhed altid en stærk farve. Røde negle og røde læber er synonym for makeup, en klassisk farve som altid er at finde i en hver kollektion. Når det gælder fashion er rød også en stor farve lige nu, det var den også sidste år, men vi taler om en ret kraftig rød. Når jeg taler om at rød er en farve-trend i boligen, så er det ikke den knaldrøde gummibåd jeg tænker, og derfor kalder jeg den røde bolig-trend-farve for ‘Red’ish’.

Den røde i boligen er varm, den er “knækket”, “brækket” og brændt. Den er brunlig, terrakotta, hindbær osv. Se mine moodboards herunder hvor jeg præsenterer flere ‘Shades of red’

1. Sofabord fra Ferm Living // 2. Kunstprint af FLIP fra The Poster Club // 3. Sæbedispenser fra H&M Home // 4. Spisebordsstol fra Menu //

1. Lampe fra GUBI // 2. Stol fra &Tradition // 3. Print af FLIP fra The Poster Club // Sofa fra Menu

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply