INTERIØR

Selvkærlighed der klæder dig og boligen

Reklame – Samarbejde med Kaiku

Jeg elsker at passe på mig selv og pleje min krop, mit hår og ansigt med lækre produkter. Jeg elsker mental forkælelse som yoga og meditation, så alle elementer der kan give mig et ekstra boost af kærlighed til mig selv er kærkomne. Og når man nu kan få så meget lækkert hos Kaiku i så lækker emballage og design så kunne jeg altså shoppe amok i deres Livsstilskategori, Spa og Wellness
Hermed mit bud på produkter som jeg gerne propper i indkøbskurven og ville elske at se og nyde hjemme hos mig…

S E L V K Æ R L I G H E D

1. Blød og lækker yoga- og meditationsmadras i godt design. Madrassen er økologisk og GOTS certificeret fra The Organic Company. Lige til at smide over skulderen – Kan købes her

2. Jeg er kæmpe fan af duflys og fan af Humdakin og derfor skal dette duftlys i kurven asap. Skal den også i din kurv, kan du gøre det lige her

3. Jeg er hard core tedrikker og har været det siden jeg var barn. For nylig fik jeg øjnene op for TEministeriets lækre te. Ikke nok med, at teen smager godt, så er jeg altså vild med emballagen, de er så cool at have på køkkenhylden. Du kan vælge hvilken te, du gerne vil købe her

4. Total luksus kimono i det blødeste GOTS certificerede bomuld fra Care by Me. Denne kimono er hyggelig hjemme som morgenkåbe eller bare hygge-beklædning. Kan købes i alle størrelser lige her

5. Hamam håndklæder har jeg de seneste år fundet fidusen ved. Hamam håndklæder er bl.a. geniale om sommeren til ferien, ved stranden og poolen fordi de ikke fylder meget, de tørrer på ingen tid og så er de altså så pæne. For mig er de tyrkiske håndklæder vildt flotte på badeværelset, de giver den helt rigtige spa-stemning og så bruger jeg dem altså også som tørklæder engang imellem. Dette er fra Algan og de laver så mange smukke hamam håndklæder. Kan købes her

6. Duftpinde er med til at give spa og wellness vibes på badeværelset. Jeg er vild med SoloTwentyfive duftpinde. De dufter lækkert, og så kan jeg ret godt lide den brune apoteker-lignende flakon. Kan købes her

7. Jeg elsker det japanske udtryk fra Svenske Tangent. TGC102 GC Yuzu Håndsæbe er økologisk og produceret i Frankrig af 100% naturlige ingredienser. De dufter fantastisk og klæder badeværelset. Kan købes her

8. Jeg har drømt om disse cashmere bukser fra Care by me siden jeg prøvede dem i sommer, de er fuldstændig magiske. De føles så lækre at have på og så er de da bare for smukke ikk? Tænk at kunne selvforkæle sig selv hver dag ved at tage disse bukser på. Jeg tager dem aldrig af igen. De kan købes her, og de er en skøn investering!

9. Den her læbebalm fra Karmameju er god hele året, jeg har brugt den i årevis og særligt den tid vi går i møde nu har den en fast plads i min taske. Calm Balm vandt i 2010 Danish Beauty Award – prisen for det bedste niche produkt i Danmark! Den er genial. Calm Valg kan bruges til meget andet end læberne… læs mere og køb den her

10. Du har ikke haft en rigtigt lækker kvalitetsplaid før du har haft en fra Silkborg Uldpsinderi… faktisk er det Silkeborg Uldspinderi der producerer plaider for rigtig mange designbrands, du ved det bare ikke, fordi de bliver solgt i de respektive brands navne. Kvaliteten er rigtig høj, den er såååå lækker og denne med tern i gul og grå er super flot synes jeg. Du kan se flere varianter https://www.kaiku.dk/maerke/silkeborg-uldspinderi

Gå på opdagelse i Kaikus lækre sortiment lige her: kaiku.dk
————
Om SAMARBEJDET MELLEM KAIKU OG BOLIGCIOUS

Jeg er indgået et fantastisk samarbejde med Kaiku.dk – en webshop som jeg har knyttet stærkt bånd med allerede, da jeg startede Boligcious. Vi har gennem 9 år lavet sjove og inspirerende ting sammen, og nu skal jeg de næste 4 måneder inspirere dig kære læser til lækre køb til boligen og dig selv fra Kaiku. Kaiku er min yndlings webshop, ikke kun på grund af deres lækre sortiment og evne til at indkøbe de lækreste ting, men også pga. af deres super høje service niveau.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply