D.I.Y. Produkt og design (Interior design)

IKEA bryder normen med lækker papirshop

(For English recap scroll down)

I morges var jeg til morgenmad i IKEA i Høje Tåstrup. Det var faktisk ret fantastisk at opleve IKEA ‘Behind the scenes’, og selv om klokken var halvanden time i åbningstid summede det i gangene af glade medarbejdere.

Anledningen for mit besøg var IKEA’s nye Papershop, som du kan opleve i alle IKEA’s varehuse fra på mandag! -Og den oplevelse skal du altså give dig selv. IKEA har brudt lidt ud af deres klassiske farveskala og skabt en skønt univers af lækre farver, grafisk lækkert gavepapir, eventyrligt mønstret gavepapir, neon bånd, cool washi tape, masser af skønne til-og-fra kort og gaveposer med smukke illustrationer. Et stort univers på tværs af de mange forskellige stilarter, som er hotteste mode lige nu!

Ja jeg kunne altså ikke gå tomhændet derfra, og jeg tør jeg godt vædde på, at du heller ikke kan – I dare you!
Heldigvis er det hele til IKEA priser, så der bliver i den grad råd til at give den max gas når du skal pakke årets julegaver ind!

ps. jeg fik vidst ikke nævnt de mange lækre notesbøger… jeg er en sucker for fine notesbøger♥

IKEA bryder normen med lækker papirshop IKEA bryder normen med lækker papirshop IKEA bryder normen med lækker papirshop IKEA bryder normen med lækker papirshop IKEA bryder normen med lækker papirshop IKEA bryder normen med lækker papirshop IKEA bryder normen med lækker papirshop IKEA bryder normen med lækker papirshop IKEA bryder normen med lækker papirshop

IKEA welcomes you with a new and very nice paper shop. Beautiful and cool gift bags, gift wrap, cards, washitape, tapes and notebooks with magical prints and cool graphic detail.
Wow …. it will be a beautiful Christmas this year.

The fine paper products are available in all IKEA stores this Monday. Go get it!

IKEA bryder normen med lækker papirshop
Artikel
IKEA bryder normen med lækker papirshop
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mariam
  november 8, 2013 at 21:27

  Hvor ser det hele bare lækkert ud! Jeg er også helt vild med lækre notesbøger, selv i en tid med Macbook, iPhone og iPad :p

 • Reply
  Karina
  november 8, 2013 at 23:56

  Okay, det bliver altså sjovere (og dyrere) at komme i Ikea fra nu af :o)

Leave a Reply