Produkt og design (Interior design) TIL VÆGGEN (Walls)

'Ora' har fået en baby

Ora uret har været vist hele efteråret på samtlige blogs og i alle magasiner, og det er også et smukt smukt ur. Uret er designet af Jonas Trampedach og Birgitte Due Madsen for Khäler, og det har vundet Boligmagasinets Design Award 2011. Velfortjent!

Jeg har endnu ikke omtalt det her på Boligcious, men nu gør jeg det, fordi Ora har fået en baby, -og det synes jeg netop ikke, at vi har hørt så meget om vel? Det blev et velskabt lille Ora ur på 20 cm. (til sammenligning måler mor Ora 30 cm.)

Jeg ELSKER Ora uret, og jeg er vild med tanken om, at det også fås i en mindre udgave, en mindre udgave som jeg SKAL have fingrene i, spørgsmålet er bare hvilken variant skal jeg vælge?

'Ora' har fået en baby

Uret kan købes i slutningen af marts og kommer til at koste 499 kr.

English: The clock called ‘Ora’ has been shown throughout the fall on all the blogs and in all magazines, and it is a beautiful and classic watch. The clock was designed by Jonas Trampedach and Birgitte Due Madsen for Khäler and it has won the danish magazine Bolig Magasinet’s Design Award 2011. Well deserved!

I have not mentioned it here on Boligcious, but now I do, because Ora has had a baby, something we haven’t heard so much about yet. It’s a beautifull little Ora clock at 20 cm. (compared to the mother Ora 30 cm.)

I LOVE the Ora clock from Khäler, and I love the idea, that it also comes in a smaller version, a smaller version that I MUST have my hands on. Now the question is, which one should I choose?

 

'Ora' har fået en baby
Artikel
'Ora' har fået en baby
Beskrivelse
Ora uret har været vist hele efteråret på samtlige blogs og i alle magasiner, og det er også et smukt smukt ur. Uret er designet af Jonas Trampedach
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply