Produkt og design (Interior design) TIL VÆGGEN (Walls)

Farverige rammer

Jeg ved godt, at vi går ind i efteråret og dermed også skruer lidt ned for sommerfarverne. Dette forhindre mig dog ikke i at komme med et lille sensommer indlæg om farvrige rammer som jeg har fundet hos decorate.dk.
Rammerne er i plast, og findes i de vildeste farver, de er selvfølgelig fra Rice.

Jeg har købt en ordentlig stak i forskellige farver og størrelser,  jeg har hængt dem alle sammen op på en væg i soveværelset. Det er en dejligt at vågne op til lidt ‘solskin’ og jeg bliver sgu lidt glad af de mange farver og alle de skønne billeder af familien, som hilser mig godmorgen. Håber bare, at effekten er lige så stærk når vi kommer til de mørke, kolde vintermorgner.

Jeg købte rammerne i Plint som ligger ved rundetårn. (Den perfekte butik, hvis man er til farverig indretning). Du kan også købe dem hos decorate.dk

 

Farverige rammer Farverige rammer Farverige rammer

Farverige rammer
Artikel
Farverige rammer
Beskrivelse
Jeg ved godt, at vi går ind i efteråret og dermed også skruer lidt ned for sommerfarverne. Dette forhindre mig dog ikke i at komme med et lille
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Cecilie
  november 26, 2014 at 21:40

  Det kunne være så fedt, hvis I kunne guide til gode rammer i A1 og A0-størrelser. Generelt får man i dag plakater smidt i nakken alle steder i A-papirstørrelser, men rammer er lavet til at passe fotostørrelser og faste formater som 30×40. Så! Det er på tide med rammer i A-størrelser (også billigere alternativer i de store størrelser). For jeg har lige betalt over en tudse for en ramme i A1, da jeg nægter at skulle klippe den til.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   november 30, 2014 at 19:52

   Hej Cecilie, har du tjekket IKEAs udvalg?

Leave a Reply