Arkitektur RUM OG INDRETNING

Fra fabrik til cool lejlighed i London

APA Architects har forvandlet en gammel industriel skofabrik i London til en super cool lejlighed for et par film instruktører. Lejligheden er netop kåret af Dezen blandt 2016 bedste designprojekter. jeg er helt skudt i denne forvandling.

Filmparret forelskede sig i de store rå vinduespartier, som desværre ikke kom til deres ret pga. rumfordelingen. APA har nænsomt og med stor respekt for bygningen renoveret den gamle fabrik, åbnet rummene op og skabt et smukt, æstetisk hjem. Udgangspunktet i det rå industrielle look er bevaret, og det fungerer rigtig flot. Lejligheden emmer af ro, eksklusivitet og poesi, og det er en ret svær balance at skabe, i noget der er så råt og holdt så stramt i grå toner. Så flot resultat, jeg ville meget gerne bo her.

Du kan læse om hele projektet her, det er ret så spændende.

 

Fra fabrik til cool lejlighed i London
Artikel
Fra fabrik til cool lejlighed i London
Beskrivelse
APA Architects har forvandlet en gammel industriel skofabrik i London til en super cool lejlighed for et par film instruktører. Lejligheden er netop kåret af Dezen blandt 2016
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply