Indretning af 3-værelses

Jeg har indrettet 9 prøvelejligheder i Carlsbergbyen sammen med Camilla min kollega. Lejlighederne er fremvisnings-lejligheder, som skal give eventuelle købere inspiration til at bosætte sig i Carlsbergbyen og hvordan man sagtens kan indrette nybyg på en hyggelig og personlig måde. Lad dig inspirere af vores indretning af en 3-værelses lejlighed i bygningen: Scherfig – en farverig smuk bygning i Carlsbergbyen.

Ønsker du indretningshjælp så kan du skrive til mig for at høre mere. Jeg er bedst og hurtigst til at besvare sms’er så skriv til: 51 60 52 22

2 Comment

  1. Lækkert indrettet! Hvor er spisebordet fra?

  2. Det ser virkelig flot ud. Men noget, der undrer mig hver gang, jeg ser bolig- og indretningsbilleder, er det totale fravær af bøger. Af og til kommer der så en artikel i retning af ‘indret dig med bøger’, men det virker for det meste som om, bøger er en kuriositet eller en nipsgenstand på lige fod med den nyeste vase Kähler….

Leave a Comment

Email (will not be published)