INTERIØR RUM OG INDRETNING

99 Ikea Hacks

Ikea hacks

Ikea Hacks er efterhånden blevet et begreb, der snart har berettigelse i den danske ordbog 🙂 Det er blevet populært at hacke Ikea møbler og gøre dem til sit eget unikke møbel. Jeg synes det er genialt og det gør Ikea også, de har nemlig udgivet en bog med 99 Ikea hacks – genialt ikke?

Ikea har samlet 99 skønne hacks til inspiration til os, der gerne vil skabe vores eget personlige præg på vores hjem. Det er en super inspirerende bog, som jeg tænker, at man kan få meget ud af. Måske er der et møbel, du selv har i hjemmet, som du kan få idé til at opgraderer. Måske finder du et møbel, som du vil købe fordi det i bogen har gennemgået et cool hack, der giver blod på tanden til selv at kaste dig ud i. 

Vi har allesammen minimum et Ikeamøbel ikke sandt? hvis ikke, så har vi i hvert fald haft et. Jeg har flere Ikeamøbler, de helt klassiske og jeg har da også lavet nogle hacks gennem tiden. Et af mine mest populære her på bloggen er fra 2013 hvor jeg byggede en seng af “Malm” kommoder, fordi vi i vores gamle hus var udfordret på pladsen, da min søn Wilfred kom til verden. På den måde fik vi en masse opbevaring og en skøn seng. Det blogindlæg fik 124 kommentarer og hvis jeg fik provision af Ikea på salg af Malm kommoder, så ville jeg være rig nu tror jer 🙂 Du kan se mit populære indlæg her, men inden du klikker så lov mig, at du ser bort fra billedkvalitet og indretning…. det var altså en anden tid, en anden smag og en anden Malene 🙂 ha ha ha… hold nu op hvor har jeg forandret mig… klik og se selv: Link

Bogen er genial at have som opslagsværk i reolen, men den er altså også genial som julegave. Du kender helt sikkert en eller to der elsker DIY projekter eller som har en del Ikeamøbler som kunne tåle en opgradering – jeg har i hvertfald. 

Her kommer lidt hacks fra bogen

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply