Boligens indretning 2020 ifølge Ferm Living

Året 2020 går i to meget forskellige farveretninger – Enten går du bananas i pasteller og alternative farvekombinationer. Du giver den gas med pastelgult gulve, rosa vægge og armygrønt loft… altså du går all in på farver alle steder ELLER også går du den stik modsatte retning og vælger naturlige farver som terrakotta, beige, sand, brun, sort og grå. Ferm Living går den naturfarvede-vej. Deres nye katalog for 2020 er fuldstændig kompromisløst i forhold til, at der kun er naturlige farver – og der sker det, at når man er så konsekvent, så bliver det altså virkelig lækkert. Selvom jeg går den farvestrålende vej i min indretning, så er jeg sgu ret så vild med Ferms bud på boligen 2020, det er så lækkert!

Kom med indenfor i Ferm Livings The Home 2020…

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply