RUM OG INDRETNING

Boligens indretning 2020 ifølge Ferm Living

Året 2020 går i to meget forskellige farveretninger – Enten går du bananas i pasteller og alternative farvekombinationer. Du giver den gas med pastelgult gulve, rosa vægge og armygrønt loft… altså du går all in på farver alle steder ELLER også går du den stik modsatte retning og vælger naturlige farver som terrakotta, beige, sand, brun, sort og grå. Ferm Living går den naturfarvede-vej. Deres nye katalog for 2020 er fuldstændig kompromisløst i forhold til, at der kun er naturlige farver – og der sker det, at når man er så konsekvent, så bliver det altså virkelig lækkert. Selvom jeg går den farvestrålende vej i min indretning, så er jeg sgu ret så vild med Ferms bud på boligen 2020, det er så lækkert!

Kom med indenfor i Ferm Livings The Home 2020…

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Simon
    maj 6, 2020 at 16:43

    Tak for god inspiration, med mange fine billeder 🙂 Ferm Living kan noget specielt. Jeg synes generelt de er gode til at ramme indretningsmoden. Og et opplagt tidspunkt at lave lidt småændringer i boligen, når man alligevel er hjemme det meste af tiden.

Leave a Reply