Badeværelset -(Bathrooms) RUM OG INDRETNING

9 små forbedringer til badeværelset

 

Badeværelses opgradering

Vi er mange, der ikke er så heldige at have det der top-lækre badeværelse med de helt rigtige
fliser, armaturer, badeværelsesmøbler og typisk af alt… –mange kvadratmeter.

 

Smukke hamam håndklæder giver en lækker wellness-følelse på badeværelset. Algan producerer de smukkeste hamamhåndklæder – algan.dk

 

Vi bor til leje og må  affinde os med at have et totalt standard badeværelse. Det er egentlig okay i størrelsen og materialevalget er ganske neutralt (læs kedeligt), jeg kan ikke tillade mig at klage, det kunne have været meget værre. Jeg ville elske at kunne vælge sildebensfliser i rosa nuancer, et lækkert badeværelsesmøbel i træ, et flot væghængt wc og smukke armaturer. Det er ikke en option, når man bor til leje. For andre er det ikke en option fordi det er møg-dyrt at renovere badeværelset. Jeg priser mig dog heldig over, at vores badeværelse er så neutralt, for så kan jeg jo bringe en masse ting en i badeværelset som gør det lækkert. Der skal egentlig ikke så meget til at skabe et lækkert rum med spa-følelse. Tøm badeværelset fuldstændig og overvej om du skal male væggene – det må man jo godt når man bor til leje og det er en billig løsning som skaber markant forandring. Hvis du går efter et naturligt spa-look, så mal evt. i en lys sandfarve, en lys grå eller sart gammel-rosa. Hvis der er plads, så placér en lækker bænk eller taburet i træ, og suppler så med smukke håndklæder, kurve i naturflet til opbevaring, pæne knager, et lækkert spejl, fine hylder og lækre sæber og duftpinde. 

Her kommer 9 elementer der vil opgradere dit badeværelse …

 

 1. Et miks af hamam-håndklæder i forskellige mønstre giver en afslappethed og følelsen af wellness. Hæng dem på en lang knage over en bænk, eller hæng dem på en knage og placer stakke af håndklæder på en åben hylde. Algan håndklæder kan købes her
 2. En skøn morgenkåbe på en bøjle eller hængende på en knage på døren, tilføjer også noget lækkert, og så er en let morgenkåbe som denne fra Care by Me fantastisk til somre på stranden over badetøjet eller en tidlig morgen i haven. Kan købes her
 3. Hvis du ikke kender Ecookings produkter, så er det bare om at komme til webshoppen – Jeg sværger til Ecooking, både når det gælder ansigtspleje og kropspleje, det er de lækreste produkter. Min teenagedatter er også hooked og flere jeg har anbefalet det elsker det ligeså højt som jeg. Det er økologisk pleje, dansk produceret og det er top-lækkert og bedst af alt, det er til at betale. Multiolien her er blevet en olie alle i vores familie bruger, den kan bruges som erstatning til bodylotion, til ansigt, hår m.m. Håndsæben med scrub er også blevet super populær hjemme hos os. Sæbens milde scrub efterlader hænderne så lækre og bløde. Gå på opdagelse i Ecookings mange produkter – jeg anbealder desuden også al ansigtspleje… det er SÅ godt! Gå amok her
 4. En elegant hylde til badeværelset, som lige giver badeværelset et stort nøk op af! Her kan sagtens ligge stakke med håndklæder, fine æsker, lækre cremer og duftpinde. Hylden er fra Ellos og kan købes her
 5. Skønne kurve til håndkæder, toiletruller, hårtørrer m.m. kan købes her
 6. Duftpinde i Labrukets klassiske lækre emballage tilføjer også noget lækkert til badeværelset. Kan købes her
 7. Det ligner et alm. guldtæppe, men det er altså en bademåtte fra HK Living. Gulvtæpper på badeværelset er en lækker detalje, og giver virkelig en følelse af velvære. Bademåtten er forsynet med skridsikker gummibelægning på undersiden, så man ikke glider. Kan købes her
 8. Hvis du har plads, så er en lækker taburet i træ med til at skabe miljø og stemning på badeværelset. Denne er designet af Intarsia og er netop blevet relanceret. Taburetten fås i flere træ-farver, se her
 9. Vasketøjskurve i flet med låg – de er godt nok fine de her fra Broste, kan købes her

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Jakob
  juli 30, 2020 at 14:12

  Mega fed stil! Elsker det 🙂

Leave a Reply