BLANDEDE BOLCHER Uncategorized

Vi kigger tilbage på 3 fantastiske år på Boligcious

Vi kigger tilbage på 3 fantastiske år på Boligcious

Det er 3 år siden jeg skrev mit første inlæg på Boligcious! I dag fejrer vi 3 års fødselsdag på bloggen med tilbagekig på de mest populære indlæg og de indlæg vi synes trænger til mere opmærksomhed.

Den faste læser vil bemærke, at vi har stylet bloggen – den har fået nyt look. Vi ved godt det altid er lidt svært med forandringer på sites man jævnligt besøger – man skal pludselig til at danne sig overblik på ny, og der opstår irritation over, at de forskellige funktioner har skiftet plads. Vi håber dog, at du vil give det en chance, og du kan lide det nye look. Vi har forsøgt at gøre bloggen mere visuel, vi er ikke færdige endnu, der mangler småjusteringer, men de kommer løbende.

Det har være 3 fantastiske år. Jeg har lagt så utrolig mange timer i Boligcious, at man ikke fatter det. Jeg elsker min blog, og er stolt over, at jeg på få år, har skabt en af Danmarks absolut største blogs om design, interiør og indretning. Inden jeg tager al æren, skal Maria Fynsk Norup, som faktisk efterhånden er en meget stor del af bloggen (det er hende der har stået for bloggens nye look… TAK Maria), have lige så meget credit for bloggens popularitet. Maria vil i fremtiden blive en endnu større del af mit – UPS…. -V O R E S univers.

Vi har også haft gæstebloggere gennem tiden, som har leveret inspirerende indlæg, de skal naturligvis også have et stort tak.

Den største TAK går til dig kære læser – uden DIG ville det her jo slet ikke eksistere! DU er grunden til bloggens eksistens, og vi tager dig ikke for givet. Vi værdsætter hvert et besøg, hvert et klik, hver en kommentar og hver en mail fra dig. Vi arbejder hårdt på dagligt at kunne inspirere dig, og gøre os fortjent til din opmærksomhed, det skal du vide ♥ Som tak har vi forberedt en fødselsdagsuge med gaver hver dag – gaver som du kan vinde fra i morgen af og ugen ud.GLÆD DIG!

Overraskelserne stopper ikke her, vi har nemlig endnu flere i ærmet! Om ganske kort tid åbner vi op for Boligcious Kids igen. KIDS kommer til at ligge på Boligcious.dk. Der er udelukkende fokus på interiør, design og indretning af børneværelser. Her vil du et par gange om ugen kunne få inspiration til børneværelset. Vi tilgodeser altså dig som har børn, men det kommer ikke til at gå udover dig, der ikke har børn, vi skruer nemlig ikke ned for de alm. indlæg – ingen bliver snydt.

Vi har mange flere overraskelser i ærmet den kommende tid, men det må du vente med – nu kigger vi tilbage på de sidste 3 år på Boligcious.

 

Populære post gennem tiden

Indret med Vintagekufferter, var et populær indlæg – her viste vi, hvor kreativt man kan anvende vitagekufferter i boligen – både til opbevaring, men også som møbler. Læs her Vi kigger tilbage på 3 fantastiske år på Boligcious

For et par år siden var bordbukke ‘THE NEW SHIT’ – i dag er de stadig ret populære. Jeg skrev dengang et indlæg om bordbukke med inspiration til mange fede bordbukke. Det indlæg trækker stadig meget trafik fra google, og bliver besøgt mange gang hver uge. Læs her

Vi kigger tilbage på 3 fantastiske år på Boligcious

Når jeg poster indlæg fra mit eget hjem, stiger læsertallet markant. Disse indlæg er utrolig populære, og det glæder mig, at I kvitterer så fint med kommentarer og klik ♥ TAK. Da jeg byggede slagbænken i mit køkken, fik jeg mange mails og kommentarer. Jeg får stadig mails vedr. denne DIY ugentligt, det er helt fantastisk. Indlægget er på top tre over mest populære indlæg på bloggen – læs her

Vi kigger tilbage på 3 fantastiske år på Boligcious

-Opskrift og detaljebilleder blev forespurgt af mange læsere, så jeg valgte at følge op med et indlæg, som gik tættere på detaljerne og konstruktionen af bænken: Se detaljerne her Det mest populære i de her 3 år, var da jeg byggede vores seng ud af 10 kommoder. Rigtig rigtig mange læsere har bygget denne seng ud fra min opskrift i dette indlæg. Tænk engang, hvis jeg fik provision af salget af MALM kommoder….. det havde da været en ret god indtægtskilde 🙂 Gense indlægget her

 

Vi kigger tilbage på 3 fantastiske år på Boligcious   Vi ELSKER coffee table books – særligt når de handler om indretning. I er helt med på den front fandt vi ud af, da Maria satte sig for at anmelde en stor stak indretningsbøger, kvitterede I med kommentarer og gode besøgstal på bloggen. Gense indlægget og find inspiration til, hvilke bøger du skal sætte på ønskelisten: her Vi kigger tilbage på 3 fantastiske år på Boligcious   Statistikken på bloggen eksploderede endnu engang, da vi lavede makeover i mit køkken for ganske kort tid siden! Jeg forvandlede mit køkken fra et landligt hyggeligt rum til et mere råt industrielt rum for under 3000 kr. se forvandlingen her Vi kigger tilbage på 3 fantastiske år på Boligcious

Indlæg som fortjener mere opmærksomhed

Bloggen havde kun været i luften i 14 dage da jeg postede denne skammel- på det tidspunkt er jeg ret sikker på, at jeg stort set ingen læsere havde. Se her Vi kigger tilbage på 3 fantastiske år på Boligcious Et arbejdsbord – et spisebord eller en ramme på væggen! Jeg var ovenud begejstret, da jeg så dette projekt. GENIALT til den, som mangler plads, og det er der jo mange der gør! Indlægget ”Genialt spise- eller arbejdsbord” kan sagtens tåle et gensyn – se det her Vi kigger tilbage på 3 fantastiske år på Boligcious   Vi kiggede på lækre skriveborde og jeg synes Maria fandt nogle ret fantastiske borde, som til enhver tid kan integreres i stuen. ”sublime skriveborde” fortjener i tilbagekig her Vi kigger tilbage på 3 fantastiske år på Boligcious Maria kiggede også på futuristisk design – et super interessant og spændende indlæg, meget innovativt, med sience fiction agtigt tendenser…. Welcome to the future med Maria her Vi kigger tilbage på 3 fantastiske år på Boligcious Jeg blev helt elektrisk da jeg stødte på det magnetiske tapet fra Sian Zeng. Begejstringen er der stadig, jeg synes det er et smukt tapet og ideen er fantastisk. Et innovativt tapet, der skaber interaktive vægge. se det skønne tapet her Vi kigger tilbage på 3 fantastiske år på Boligcious

Hvad med dig?

…. -hvilke indlæg var dine favoritter? Er der et bestemt indlæg du vender tilbage til i tankerne når du tænker på Boligcious? Fortæl fortæl……

Vi kigger tilbage på 3 fantastiske år på Boligcious
Artikel
Vi kigger tilbage på 3 fantastiske år på Boligcious
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Kamille Parsgaard
  august 17, 2014 at 14:21

  Tillykke med de tre år 🙂
  Jeg har faktisk ikke noget specielt jeg synes bedre om end andet. Jeg nyder at der findes denne blog, hvor der er plads til forskellighed. Hvor billederne får mig til at føle mig godt tilpas. Det ser hjemligt og blødt ud. Øjenene spiser altid desserten før den bliver smagt på ikke?
  Nytænkning og kreativt islæt…. Jeg mangler ikke mere 🙂
  Ser frem til kids kommer online. Det kan jo kun blive spændende, især når jeg nu selv har to af slagsen!

  /Kamille

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 17, 2014 at 14:27

   TAK Kamille, hvor er det dejligt at du føler dig hjemme, mere kan vi ikke ønske os. TAK.
   Kærlig Hilsen Malene

 • Reply
  Marlene Høj
  august 17, 2014 at 21:51

  Tillykke med boggens fødselsdag 🙂 Det nye look klæder den.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 18, 2014 at 13:20

   1000 tak Marlene, det er jeg glad for at høre:-)

 • Reply
  Mette Guldbæk
  august 19, 2014 at 11:13

  Tillykke med bloggens 3 års fødselsdag. Elsker at finde god inspiration til mit eget hjem igennem jer (c: Lige nu er vi her hjemme ved at bytte værelser. Så indlægget med seng oven på kommoder bliver nok kopieret (c:
  Jeg ser frem til at Kids kommer online, da vi også skal lave min datters værelse fra lille pige til lidt større pige – så der er fokus på børneværelser & lækre sovemiljøer.
  Ser frem til og glæder mig til endnu flere lækkerier fra jer (c:

Leave a Reply