BLANDEDE BOLCHER BØGER KIDS

Top 10 bøger om boligindretning

Skønne og inspirerende bolig-bøger
Bøger fyldt med smukke boliger, boligindretning, tips, tricks og DIY til boligen – dem kan man aldrig få mange af, hvis man er vild med indretning og design.
Her er 10 skønne og inspirerende bøger, som jeg gerne ville have hjem og kigge i!

Har du en (eller flere) favoritbøger, når det kommer til boligindretning? Del meget gerne!

 • Top 10 bøger om boligindretningForvandlinger i boligen
  ‘Forvandlinger i boligen’ er et rigtig godt redskab og inspirationskilde til dig som går op i indretning og savner idéer og muligheder i hjemmet. Alle rum bliver gennemgået og illustreret med flotte inspirerende billeder.
  Der er noget for en hver smag og en hver alder.I bogen finder du både kapitler om boligens vigtigste rum som f.eks. køkken, stue, soveværelse og kontor, og om relevante emner som opbevaring, tapet, rumopdeling, kunst og stilleben.
  Hvert kapitel er fyldt med små gør-det-selv tips eller henvisninger til, hvor tingene kan købes. Bogen er skrevet af journalist Nicola Kragh Riis, boligredaktør på ALT for damerne.
  Pris: 295,26 kr hos Saxo.com
 • Top 10 bøger om boligindretningRum for Rum
  ‘Rum for Rum’ er en anderledes indretningsbog. Den er bygget op omkring 10-12 boligreportager fra forskellige hjem, der strækker sig fra den lille lejlighed til den store villa, og med forskellige familiesammensætninger.
  Læseren guides ved hjælp af tekst og smukke billeder igennem hver bolig – rum for rum – mens der fokuseres på de rum, der er specielt vigtige for beboerne, samt de særlige indretningsløsninger, der præger dem.
  Indimellem boligreportagerne er der kapitler, som med en praktisk tilgang fokuserer på forskellige områder, der ofte giver problemer i indretningen, såsom: Belysning, Farver og tapeter, Gulve, Opbevaring, Kunst i boligen osv.
  Det er grundige kapitler, hvor Mille Fly øser af sin viden og store erfaring som indretningsarkitekt og kommer med fakta og gode råd. Til nogle af boligerne er der Gør det selv-ideer med projekter i større eller mindre skala. Projekterne bliver understøttet af trin-for-trin-billeder, som forklarer læseren, hvordan man gør.
  Pris: 349,95 kr hos Gyldendal
 • Top 10 bøger om boligindretningNordliv
  Nordliv – Skandinaviske boliger‘ af Dorrit Elmquist og Birgitta Wolfgang Drejer er en smuk og inspirerende billedfortælling om otte nordiske boliger og deres beboere, krydret med tips og idéer.’Nordliv’ ligger i umiddelbar forlængelse af forfatternes første bog, ‘Nordlys – 14 skandinaviske boliger‘, der blev en succes i både ind- og udland.
  Pris: 333,14 kr hos Saxo.com
 • Top 10 bøger om boligindretningAlt om indretning
  Hvad enten du er i gang med at designe dit nye hjem fra bunden eller ønsker at opdatere interiøret derhjemme, er ‘Alt om indretning’ bogen for dig. Du får inspiration og mere end 1000 smarte og kreative råd fra nogle af verdens bedste stylister og indretningsarkitekter.’Alt om indretning‘ indeholder mere end 20 cases fra virkelige hjem, der er særligt fotograferet til denne bog.
  Forfatterne Holly Becker (indehaver af boligbloggen decor8) og Joanna Copestick afmystificerer designprocessen, beskriver tilgængelige redskaber til at opnå en succesfuld forvandling, og kommer med hurtige løsninger for begrænsede budgetter såvel som overdådige ideer til luksuriøse rum.
  Pris: 254 kr hos boligoglivsstil.dk
 • Top 10 bøger om boligindretningInteriors Now! 1 og 2
  Denny nye serie fra Taschen om moderne interiør er smækfyldt med verdens mest fantastiske, udsøgte og spændende lejligheder og huse – fra Antwerpen til Zürich, over Chiang Mai til København, Mumbai, Moskva, Tokyo og Shanghai. Bøgerne indeholder en inspirerende rigdom og mangfoldighed af stilarter – her er hjem, boliger, hideaways og studios der forbløffer og forbavser, uanset din smag.Fra loppemarkedsromantik til space-age bachelorlejligheder, minimalisme eller neo-barok – her finder du hundredevis af friske og provokerende ideer.
  ‘Interoir Now! 1’ og ‘Interion Now! 2’ koster 299,90 kr/stk hos Taschen.com
 • Top 10 bøger om boligindretningFranske forbindelser
  Franske forbindelser – Fantastiske boliger med relationer til Frankrig‘ er en meget smuk bolig-billedbog, hvor forfatter Lise Septimius Krogh giver sit bud på opfyldelsen af drømmen om fransk-inspireret boligindretning.Med indretningsbilleder fra blandt andet et gammelt byhus, en lejlighed på Frederiksberg i fransk landstil, et sommerhus i Nordsjælland og et 1600-tals slot i Sydfrankrig.
  Pris: 349,95 kr hos bog-ide.dk
 • Top 10 bøger om boligindretningStyling
  Styling‘ af dekoratør og stylist Alexandra Villefrance og fotograf Margaret M. de Lange er en inspirerende billedbog om boligens indretning, og om hvordan man ved hjælp af simple fif og retningslinjer kan tilføje boligen et stærkt personligt præg – uden at skulle investere i helt nyt inventar.Rådene er simple og ligetil, og alle kan være med. Pris: 269 kr hos Gyldendal
 • Top 10 bøger om boligindretningHjem med sjæl
  Det kan ofte være svært at vælge de rigtige farver til boligen, for slet ikke at tale om de rigtige møbler til de rigtige rum. Det er slut nu. Den australske indretningsekspert Shannon Fricke har skrevet den komplette guide til boligindretning, der med en afslappet og integreret tilgang gennemgår grundprincipperne for, hvordan du finder din egen stil, og dig selv i din bolig.
  Med til at hjælpe dig på vej er en lang række gode redskaber, vi alle kan forholde os til og anvende hjemme hos os selv. Bogen er en dejlig blanding af gode, enkle råd og kloge tanker om, hvordan farver, rum og lys spiller sammen, og hvordan du får dem til at spille sammen, ligesom du vil have det. Spækket med gode fif, overvejelser og smukke illustrationer. Pris: 349,95 kr hos Saxo.com
 • Top 10 bøger om boligindretningChristiania
  Karina Tengberg og Tami Christiansen har rod på Christiania, og med denne baggrund kombineret med stor erfaring med bolig- og livsstilsreportager til både danske og udenlandske magasiner, har de formået at skabe en enestående bog, der både giver et hidtil uset kig ind i husene på Christiania og en oplevelse af de ofte meget opfindsomme indretningsideer i fristaden i København.
  Bogen giver et indtryk af mangfoldigheden ”bag murene” i de utraditionelle huse.Mange huse, der udefra virker uanseelige og beskedne, rummer et væld af finurlige påhit, en skaberglæde og en autenticitet, som man sjældent støder på. Fra den helt minimale træhytte over Hobbitboer til farvestrålende Villakullaer og nødlandede Ufoer.
  Pris: 299,95 kr hos nytnordiskforlag.dk
 • Top 10 bøger om boligindretningIdeer til børneværelset
  Der er noget særligt over boligindretning, når det gælder børneværelser. Her kan fantasien flyde frit, og selv de mere vilde og kreative idéer finder anvendelse.Denne bog er fyldt med inspiration til farverige og skægge løsninger på børneværelsets opbevaringsbehov.En vigtig detalje ved bogen er, at mange af dens idéer kan følge barnet i dets udvikling. En udtræksplade under sengen til legetøj kan senere fungere på teenageværelset som en nem måde at gemme blade og bøger af vejen. Og hvorfor ikke bruge gamle legesager som pynt på lamper, bogstøtter og nøgleringe, efterhånden som børnene vokser fra dem?
  Bogen spænder over idéer til opslagstavler og hylder, kønne opbevaringsløsninger, forskellige former for udsmykning og meget mere.
  Der findes også reelle nyskabelser såsom kontrolstationen, der kan holde styr på familiens mobiler og tilhørende opladere samt nøgler og andre sager, der altid skal bruges, når man skal ud af døren i en fart. Et møbel, som vi spår en stor fremtid!
  Pris: 149,95 kr hos nytnordiskforlag.dk

Beautiful and inspiring books on home decoration and interior design
If you are interested in home decoration and design, you (probably) can never get enough books on the subject.
Here are 10 beautiful and inspiring books filled with gorgeous homes, decorating tips, ideas and DIY project for your home that I personally wouldn’t mind to have at hand!

Do you have a favorite book(s) on the subject of home decoration/interior design? Please share!

Top 10 bøger om boligindretning
Artikel
Top 10 bøger om boligindretning
Beskrivelse
Skønne og inspirerende bolig-bøger Bøger fyldt med smukke boliger, boligindretning, tips, tricks og DIY til boligen - dem kan man aldrig få mange af, hvis man er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Katrine
  januar 24, 2013 at 21:30

  “Franske Forbindelser” er absolut en af mine yndlingsindretningsbøger. Lækre billeder og dejlige reportager. Og så behager det vist bare mit frankofile hjerte 🙂

  • Reply
   Maria Fynsk Norup
   januar 25, 2013 at 09:10

   Hej Katrine,
   skønt med en real-life anbefaling! Den så også enorm dejlig ud bare set hér fra skærmen 🙂
   Kh Maria

 • Reply
  Marie
  januar 24, 2013 at 22:57

  Jeg holdet meget af “Neo Feng Shui” og “Elsk dit hjem” – som begge er ret Feng shui-agtige men jeg kan godt lide en gang i mellem at gå lidt inspiration “udefra” design/indretning/boligmagasin-verdenen om man vil… Fx er Neo Feng shui helt praktisk bygget op og hvis man bare bruger det man synes giver menig for en selv behøver det ikke blive til noget hokus pokus 🙂 Vi har fx vores “kærligheds-område” ude i vores opgang, men det har bare gjort at vi er blevet bedre til at stille blomster/flotte stilleben med et twist af romantik der – og så bliver det flottere + man husker måske lige på kærligheden en ekstra gang i en travl hverdag med børn osv…. Det virker i hvert fald for os.
  Ellers vil jeg anbefale at man låner bøgerne på biblioteket før man køber… Så bliver den aforøvet og såved jeg at jeg virkelig har brug for/bliver rigtig glad for bogen, hvis jeg køber den…

  • Reply
   Maria Fynsk Norup
   januar 25, 2013 at 09:13

   Hej Marie,
   super godt råd mht at låne dem på biblioteket først 🙂 Der er jo rigtig mange, og de er ikke helt gratis – så perfekt at man kan “prøvekøre” dem først!
   Og dejligt med en anbefaling af Feng Shui bøger også 🙂 Jeg har slet ikke erfaring med den retning, men det lyder som om der er meget positivt at hente!
   Kh Maria

 • Reply
  Mia Maia
  januar 25, 2013 at 09:27

  Har kun Decorate (alt om indretning) – men skal da helt sikkert se på de andre også 🙂 Især den der hedder styling ser spændende ud…
  Der kommer jo snart en indretningsbog mere “Happy Home” som er skrevet af Charlotte Gueniau (Kreativ Direktør og grundlægger af RICE) – den kan I godt glæde jer til 🙂
  http://www.adlibris.com/dk/product.aspx?isbn=0847839915&utm_source=bogpriser&utm_medium=www&utm_campaign=bogpriser

  • Reply
   Maria Fynsk Norup
   januar 31, 2013 at 18:27

   Hej Mia Maia,
   Tusind tak for reminderen mht “Happy Home”! Jeg så den faktisk godt et sted – men havde da helt glemt det igen 🙂 Spændende at det er Charlotte Gueniau der står bag!
   KH Maria

 • Reply
  Chalotte Kruse
  februar 15, 2013 at 19:47

  Bogen Styling synes jeg er super inspirende. Sidder netop begravet i den. Har du selv bogen? hvis du har, vil jeg meget gerne høre om du ved hvor den blå lysestage på side 53 er fra? Den længst til højre.
  http://www.litllemsladybug.com

 • Reply
  Chalotte Kruse
  februar 15, 2013 at 19:54

  Skrev lige forkert. http://www.littlemsladybug.com*

 • Reply
  Lotte
  februar 18, 2013 at 12:15

  Ej – må jeg være doven?! Jeg “orker” ikke at læse alle bøgerne og jeg er på jagt efter en helt særlig ting – nemlig opbevaring af dvd-film. Vi voksne kan leve med at de er sat lidt væk og derfor ikke er synlige, men har 2 børn, som jo gerne vil komme til deres Peter Pedal, Op, Thomas Tog, Hr Skæg, etc. hver 2/3 dag. Og jeg synes det er svært at finde noget pænt…gode råd/ideer? Jeg mindes nogle fine simple klare (plexi?)kasser fra Hay, men jeg er ikke sikker…hjælp…

 • Reply
  Vi kigger tilbage på 3 fantastiske år på Boligcious - BoligciousBoligcious
  august 17, 2014 at 15:29

  […] Vi ELSKER coffee table books – særligt når de handler om indretning. I er helt med på den front fandt vi ud af, da Maria satte sig for at anmelde en stor stak indretnings bøger, kvitterede I med kommentarer og gode besøgstal på bloggen. Gense indlægget og find inspiration til, hvilke bøger du skal sætte på ønskelisten: her […]

Leave a Reply