DIY slagbænk, se detaljerne

DIY slagbænk, se detaljerne

(For English recap scroll down)

For over to år siden skrev jeg et indlæg her på bloggen om min DIY slagbænk. Indlægget er stadig voldsomt populært, og jeg får stadige flere mails om måneden omkring denne slagbænk. Det er oftest mænd, der skriver, så jeg tænker, at I kvinder sender jeres mænd forbi boligcious.dk, så han lige kan lure fidusen, og bygge jer en bænk.
Spørgsmålene går oftest på selve konstruktionen. Jeg skitserede i sin tid slagbænken for en håndværker. Jeg fortalte om mine behov for ekstra opbevaringsplads og mange siddepladser. Det var et must, at man sad godt, så både siddehøjden og sædedybden skulle være perfekt. Samtidig var det vigtigt, at bundstykket ikke var lige så bredt som topstykket, pga. af ben/fodplads.

Bænken er genial, og vi er stadig glade for den. Hvis jeg skulle lave noget om, så må det være polstringen i sæderne, den er simpelthen ikke tyk nok. Jeg ville gå dobbelt op i tykkelsen på pladevat, faktisk ville jeg nok prøve med skumgummi i stedet. Mål, materialer, læder og link finder du i indlægget jeg lavede for 2 1/2 år siden her

I weekenden tømte jeg bænken for al indhold (shit.. der kan være meget i den) og så gennemfotograferede jeg den, så I kan få en idé om, hvordan den er bygget op.

DIY slagbænk, se detaljerne

NB! på den længste del af slagbænken er sædet delt op i tre lige store sæder. Dette er nødvendigt fordi sædet ellers ville blive for tungt at løfte. Man kan vælge at ruminddele bænken som set på sidste billede. Dette er ikke en nødvendighed konstruktionsmæssigt, men et ønske fra mig, så der kunne blive styr på mine ting. Det er kun et sted, jeg har rumopdelt. Bænken har i alt to rum, et mindre rum og et langt L-formet rum. 

DIY Bench

Two and a half years ago I wrote a post about my wall bench, which I have designed myself. A post about one of my DIY project, that turned out to be among my most popular posts ever. I’m still receiving several emails a month about the construction. Therefore, I have tried to illustrate it with these pictures. I sure hope you get the idea.

DIY slagbænk, se detaljerne
Artikel
DIY slagbænk, se detaljerne
Forfatter
Boligcious

35 Comment

 1. Bordet er fra Sacre Coeur bordukkene er fra HAY.

  Kh. Malene

 2. Må man spørge om, hvad det koster at få en tømrer til at lave sådan en slagbænk? Er helt vild med den

  • Hej Lea, jeg var så heldig at jeg kendte en dygtig tømre som lavede den for mig mod et par gode middage:-) Måske kender du også en?
   Kh. Malene

   • Ser først dit svar nu :-). Vi får en håndværker til at lave dem. Må jeg spørge dig om målene (højde, dybde) og dine erfaringer?

    Mvh Lea

 3. Hej
  Min familie og jeg er bosat i Grønland hvor boligerne er lidt mindre og hvor der er behov for opbevaring af alle de grejer vi bruger til udendørs aktiviteter.
  Der er ikke det helt store udvalg indenfor møbler.
  Alt i alt mange gode grunde til at bygge noget der minder om din slagbænk.
  Kunne du lokkes til at maile flere fotos og evt lidt beskrivelser af materialerne. Også gerne lidt mål?
  Jeg er især interesseret i samlingen mellem de to skrå plader hvor bænkene mødes i en vinkel.
  Tænker at lave vores som moduler i øvrigt. Så de kan placeres forskellige steder i boligen osv.
  På forhånd tak.

 4. Hej, har du nogle billeder af hvordan samlingen er lavet i hjørnet og evt. nogle mål, jeg skal have overbevist min kæreste om at vi skal have en i køkkenet :D

 5. nøj den er fed. jeg drømmer også om en slagbænk til vores køkken .jeg kunne også godt tænke mig at kende målene for den optimale siddekomfort ;) så højden, dybden og vinklen der hvor man har benene. på forhånd tak

  • Hej Helle Send mig en mail, så sender jeg dig mål på en lille skitse.

   Kh. Malene

   • Hej Malene,

    Vi skal lave bænken i weekenden og jeg vil da også rigtig gerne have din skitse med mål, hvis du har sådan en.

    Vil du sende den til mig på min mail.

    P.f.t.
    Anette

    • Hej Anette

     Det lyder spændende, jeg har netop sendt dig en skitse. God fornøjelse.

     Kh. Malene

 6. Kære Malene.
  Jeg elsker din bænk og ville ønske, at jeg kendte din gode tømrer.
  Kan man booke ham til at lave den – hos mig? Tænker, at det må være nemmere for ham end for en anden tømrer at starte forfra.
  Kan man evt. spørge, om jeg må få hans kontakt – så jeg kan kontakte ham :)))
  Og ja tak – en skitse med mål til mig også.

  På forhånd tak – også for den fede blog :)
  Birgitte

  • Hej Birgitte, hvor er du sød. Min tømrer er desværre flyttet til udlandet. Jeg SAAAAVNER ham også:-)

 7. Hej Malene. Bænker er super fed!
  Er det muligt at få tilsendt tegninger og målene på bænken?
  Venlig hilsen Naja

  • Send mig en sms 5165222 så sender jeg en lille håndtegnet skitse jeg har liggende:-)

   • Hej malene. Vil meget gerne sende dig en sms, men der mangler et cifre i det nummer du har skrevet ;)

 8. Hej Malene
  Læste lige at flere af dine læsere har fået tilsendt skitser og mål på bænken :-) mig og min kæreste planlægger at lave samme bænk, så hvis du har lyst kunne vi også rigtig godt tænke os en skitse
  På mail ville være meget fint! God weekend herfra :-)

 9. Hej – så er jeg her igen!?
  Nu har jeg overgivet mig og fundet en tømre til at kigge på det!
  Mon du kan hjælpe mig med den berømte skitse med mål osv?
  På forhånd tak og god søndag
  Kh Birgitte

 10. Uff, det er nøjagtig sådan en bænk jeg søger… Gider du sende de berømte skitser mm. til mig (også ?).
  Kh

  • SMS vil også være fint ?
   40546291

 11. Hej.
  Det er fandeme en flot bænk, som min kæreste ville blive ufatteligt glad for. Genialt lavet. Any chance, at du ser denne kommentar og kan sende skitsen til mig også? Kunne godt tænke mig at kigge nærmere på den.

  Mikkel

  • Jep Mikkel, det er altså bare en dårlig håndtegning med højde, bredde og dybde mål. Send mig en sms på 51605222 så sender jeg den til dig:-)

   Kh. Malene

 12. Hej :) Kunne jeg også være heldig at få lov at se den famøse skitse?

 13. Hej Malene.. fed bænk! Tænker at jeg skal sætte manden i sving. Må jeg få målene på sidde højde og dybde? Mvh. Michella

 14. Vil du sende mig en skitse med mål? Så er du sød!
  Den er virkelig fin :)

 15. Hej Malene

  Jeg er også vild med looket – kunne jeg også være så heldig at få sendt en skitse :)

  Kh. Rasmus

 16. Hvor pudsigt. Har længe gået kigget på denne model ved Lunderskov Specialmøbler. De laver præcis denne model. De har lige været at måle op til en lignene hjørnebænk i mit nye hus. 👍

 17. Hej Malene,

  Den er super flot Jeres bænk, må jeg ikke få skitse med mål tilsendt til min mail? :-)

  Kh. Matilde

 18. Hej Malene
  Kunne jeg også dig til at tilsende mig en skitse med mål, på din populære bænk :)
  Du må meget gerne maile den til missg@sol.dk
  På forhånd tak
  Vh
  Christina

 19. Hej Malene,
  Vi sad og søgte på bænke og så din bænk. Sådanne en vi gerne vil have, som du selv skriver skal man sidde godt, med den perfekte siddehøjde og dybde, men hvad er det? kan jeg lokke dig til også at sende mig din skitse? det vil være en kæmpe hjælp for os enten på mail cpam@mail.dk eller sms til 25454770.
  På forhånd tak og godt nytår.
  Mange hilsner
  Christian og Pia

 20. Hej Malene. Det er godt nok en superflot slagbænk. Lige sådan en, vi ønsker os i vores nye køkken. Du må meget gerne sende din oprindelse skitse til mig på min mail kirstenlukmann@gmail.com.
  Mange tak. Jeg håber, vi kan få lavet en ligeså flot. gode hilsner, Kirsten

 21. Hej Malene Marie. Super sej bænk. Vi vil gerne bygge en magen til i vores sommerhus. Kan jeg få dig til at sende os din skitse med mål? Bedste hilsner, Charlotte

Leave a Comment

Email (will not be published)