Genialt spise- eller arbejdsbord

Denne idé er virkelig genial, særligt hvis man er udfordret på plads. Bordet fungerer som flot stor billedramme til hverdag, og klappes ud som spise- eller arbejdsbord når behovet. Man kan muligvis lave bordet selv, hvis man kigger godt på billedet er det egentlig ret godt illustreret, hvordan det er lavet. Hvis du ikke er typisk ‘gør-det-selv-typen’, så kan du købe den færdige model hos Ivi Design

Genialt spise- eller arbejdsbord

This idea is really brilliant, especially if you live with small space. The table is a big picture frame and when it’s unfolded it works as a dining or work table when the need occurs. You can purchase this beautiful table at Ivi Design

Genialt spise- eller arbejdsbord
Artikel
Genialt spise- eller arbejdsbord
Beskrivelse
Denne idé er virkelig genial, særligt hvis man er udfordret på plads. Bordet fungerer som flot stor billedramme til hverdag, og klappes ud som spise- eller arbejdsbord når
Forfatter
Boligcious

2 Comment

  1. Idéen minder om dette arbejdsbord : http://bubblewrappd.blogspot.com/2012/03/workin-it.html
    Sådan et kunne jeg godt bruge – ret smart ; )

  2. […] Et arbejdsbord – et spisebord eller en ramme på væggen! Jeg var ovenud begejstret, da jeg så dette projekt. GENIALT til den, som mangler plads, og det er der jo mange der gør! Indlægget ”Genialt spise- eller arbejdsbord” kan sagtens tåle et gensyn – se det her […]

Leave a Comment

Email (will not be published)