D.I.Y. TIL VÆGGEN (Walls)

Genialt spise- eller arbejdsbord

Denne idé er virkelig genial, særligt hvis man er udfordret på plads. Bordet fungerer som flot stor billedramme til hverdag, og klappes ud som spise- eller arbejdsbord når behovet. Man kan muligvis lave bordet selv, hvis man kigger godt på billedet er det egentlig ret godt illustreret, hvordan det er lavet. Hvis du ikke er typisk ‘gør-det-selv-typen’, så kan du købe den færdige model hos Ivi Design

Genialt spise- eller arbejdsbord

This idea is really brilliant, especially if you live with small space. The table is a big picture frame and when it’s unfolded it works as a dining or work table when the need occurs. You can purchase this beautiful table at  Ivi Design

Genialt spise- eller arbejdsbord
Artikel
Genialt spise- eller arbejdsbord
Beskrivelse
Denne idé er virkelig genial, særligt hvis man er udfordret på plads. Bordet fungerer som flot stor billedramme til hverdag, og klappes ud som spise- eller arbejdsbord når
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply