Borde (Tables) Kontoret (Office) Køkkenet (Kitchen) Vintage - factory

Dit nye spisebord?

Jeg havde godt nok sagt god weekend, meeeen så faldt jeg lige over dette bord. Jeg rådgav for nylig én som søgte et drivtømmer/vintage hærget bord. For 4 år siden købte jeg selv et lign. bord hos Sacre Coeur, og da jeg er i tvivl om de stadig fører bordet, fandt jeg dette alternativ.

Bordet er fra House Doctor og måler 190 x 80 cm – højde 74 cm. Bordpladen er lavet af planker i mango træ og bordben er malede jernrør med remme i kernelæder. Bordet kan både bruges som spisebord eller skrivebord.

Hvis man synes benene er for klodsede, kan man afmontere benene og sætte nogle fede bukke under. For nylig havde jeg et tema men en masse fede bordbukke, her er helt sikkert nogle som du synes ville være perfekte til bordet. Skal du have genopfrisket hukommelsen så linker jeg til det her

Bordet er dog urimelig dyrt, 7.200 kr. – jeg tager udfordringen op og vil prøve at finde et par billigere alternativer i næste uge:-)

Dit nye spisebord? Dit nye spisebord? Dit nye spisebord?

 

Dit nye spisebord?
Artikel
Dit nye spisebord?
Beskrivelse
Jeg havde godt nok sagt god weekend, meeeen så faldt jeg lige over dette bord. Jeg rådgav for nylig én som søgte et drivtømmer/vintage hærget
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply