D.I.Y. KIDS TIL VÆGGEN (Walls)

Vintage opbevaring til børneværelset

Her kommer en opfølger til det forrige indlæg om opbevaring på børneværelset, denne gang i vintage/retro stil. Jeg fik pludselig lidt flere idéer til cool opbevaring på børneværelset.

Jeg har tidligere bragt et indlæg om gamle kufferter i indretningen (se indlæg her). Gamle rejsekufferter kan man finde på loppemarkeder eller hos Carlshøj Curiosa. Kufferter er jo et genialt opbevaringsmøbel og man kan forvandle dem til borde og skamler, man kan også sætte hjul eller ben på. En gammel slidt kuffert indeholder mange historier, og det er guf for de små. Du kan selv finde på historier sammen med din pige eller dreng. Kufferten kan jo sagtens have tilhørt en sørøver, som har brugt den til hans mange guldmønter eller den kan have indeholdt hans mange forskellige træben. Den kunne også have tilhørt en ballerina, som har rejst over hele verdenen med sit cirkus. Ungerne vil elske det!

Se bare her:

Vintage opbevaring til børneværelset   Vintage opbevaring til børneværelset

Hvis du har mod på at kaste dig ud i DIY projektet så er det ganske simpelt. Du måler bunden på kufferten indenvendig, og får i Silvan skåret en MDF plade, pladen skal være lidt mindre, end det indenvendige mål på kufferten. Du skal derudover bruge 4 ben, eller hjul (afhængig af hvilket møbel du vil lave). Benene kan købes seperat eller også kan du finde et gammelt kasseret bord og tage benene der fra. MDF pladen lægges ned i i kufferten. Herefter skal du skrue et par skruer i hvert hjørne ned gennem MDF pladen, ud gennem kufferten og ned i hvert ben. Voila!

Vintage opbevaring til børneværelset

Find nogle gamle kommodeskuffer, du kan evt. tapetsere dem som her, og anvend den som hylde på børneværelset.

Vintage opbevaring til børneværelset Vintage opbevaring til børneværelset

Det gamle medicinskab har den helt rette patina, og er charmerende med det røde kors. Skabet har en god rum-indeling og en lille skuffe, som kan indeholde små hemmeligheder. Skabet er fra Carlshøj Curiosa.

Vintage opbevaring til børneværelset

Denne gamle legetøjsbeholder er også fra Carlshøj Curiosa, den har det helt rette vintagelook og så koster den kun 375 kr. Højden er 50 cm. Mon ikke den kan indeholde en hel del legoklodser eller udklædningstøj.

Source: Carlshøjcuriosa - olivebites.blogspot.com - vintagebyrachel.com
Vintage opbevaring til børneværelset
Artikel
Vintage opbevaring til børneværelset
Beskrivelse
Her kommer en opfølger til det forrige indlæg om opbevaring på børneværelset, denne gang i vintage/retro stil. Jeg fik pludselig lidt flere idéer til
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply