Køkkenet (Kitchen) Produkt og design (Interior design)

Shop 'At Hermans.dk'

Kender I webshoppern At Hermans? Hvis ikke, så er det nok fordi at shoppen er forholdsvis ny. Det er en lækker shop med mange gode interiør og tekstil fund til boligen. Både de kendte stærke mærke som vi kender, men også produkter som ikke alle har stiftet bekendtskab med endnu. Fx. lavaboards designet af Made a Mano. Materialet er lava fra vulkanen Etna på Sicilien. De er fint dekoreret med mønstre inspireret af arabiske, japanske og afrikanske motiver. Du kan bl.a. bruge lava boards som smørrebræt, til sushi eller blot som pynt på væggen. Du kan også bruge dem på sofabordet med levende lys på. Besøg shoppen her og gå på opdagelse i At hermans skønne sortiment.

Hvad synes I? Jeg synes de er smukke

Shop 'At Hermans.dk'Shop 'At Hermans.dk'

Shop 'At Hermans.dk'

Shop At Hermans

Do you know the webshop: ‘At Hermans’? If not, then it’s probably because the shop is new. It’s a nice shop with many fine interiors and textile findings for the home. Both the strong brand as we know, but also products that don’t have become familiar with yet. Like these lava boards designed by ‘Made a Mano’. The material is lava from Mount Etna in Sicily. They are finely decorated with patterns inspired by Arabic, Japanese and African motifs. You can use lava boards as cutting board, for sushi, or just as decoration on the wall. You can also use them on the coffee table with candles on. Visit the shop here and explore ‘At hermans’ beautiful assortment. And yes, they do ship worldwide!

What do you think? I think they are beautiful

Shop 'At Hermans.dk'
Artikel
Shop 'At Hermans.dk'
Beskrivelse
Kender I webshoppern At Hermans? Hvis ikke, så er det nok fordi at shoppen er forholdsvis ny. Det er en lækker shop med mange gode interiør og tekstil
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Gitte Henriksen
  februar 19, 2014 at 20:14

  Hej Malene,
  super skøn hjemmeside at-hermans.com
  Hvis du kan li’ fletmøbler i kolonistil, vil jeg gerne præsentere dig for vores kollektion på http://www.cofur.dk
  Hilsen Gitte Henriksen

Leave a Reply