Ceramics D.I.Y. Kunst Plants TIL VÆGGEN (Walls)

Søndags inspiration

Denne weekend er der høstfest rundt omkring i Danmark. En oplagt mulighed for en udflugt. Om du deltager i en af disse festlige sensommeraktiviteter eller forbliver hjemme, så er der her inspiration fra to dygtige tegnere/kunstnere, der virkelig formår at fortælle historier med blade og ting fra naturen – eller indkøb fra Høstmarkedet.

Tyske Kerstin Hiestermann – kendt under navnet spielkkind – laver de fineste tegninger med små figurer i interaktion med blade og blomster. Små historier skabt meget enkelt, og ret humoristisk og genialt. Følg hende evt. på insta og facebook.

Søndags inspiration

Spielkkind sælger sine tegninger som magneter på sin shop.

Søndags inspiration

Den vietnamesiske kunstner Nguyen Quang Huy har en stor passion for super helte, tegneserier og manga. Han har lavet dette maleri projekt, en serie kaldet “Jeg er Naruto”, hvor han integrerer hverdagens objekter ind med manga seriens karakterer. De er ret seje. Her er nogle af de mangategninger, hvor han har har brugt ting fra naturen. Se evt. mere af hans kunst på instagram og facebook.

Søndags inspiration

 

 

Søndags inspiration
Artikel
Søndags inspiration
Beskrivelse
Denne weekend er der høstfest rundt omkring i Danmark. En oplagt mulighed for en udflugt. Om du deltager i en af disse festlige sensommeraktiviteter eller forbliver hjemme, så er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply