Kontoret (Office)

Sublime skriveborde til designelskere

Jeg bruger mange timer ved et skrivebord hver dag (ligesom sikkert mange af jer) – Og når man så ovenikøbet er lidt designnørdet, må man vel gerne ønske sig at dette skrivebord ikke bare er behageligt at arbejde ved, men også smukt?

ReWrite – kærlighed ved første blik
Da jeg første gang i 2009 så ReWrite skrivebordet fra den dansk-italienske designduo GamFratesi, var det kærlighed ved første blik. Deres design er (for mig) generelt æstetisk utroligt tiltalende, og ReWrite er super genialt tænkt med den ægge-formede afskærmning, der gør at man, i ethvert værelse, kan skabe sit eget rum til fordybelse og koncentration. Bordet er siden 2011 blevet produceret af Ligne Roset.

Sublime skriveborde til designelskere

GamFratesi Rewrite Desk. Designet 2009. Produceret af Ligne Roset siden 2011

K Workstation – origami på bordniveau
Et andet bord vi har kigget længe efter herhjemme er det fine abstrakte skrivebord K Workstation, designet af MisoSoup Design. Bord+reol er bukket ud i ét af bambuslamineret krydsfinér, og er designet til at være ekstremt pladsbesparende. Ret genialt – og ret flot. Desværre ikke til salg endnu, men under udvikling i Asien.

Sublime skriveborde til designelskere

K Workstation by MisoSoup Design.

Naver Collection AK 1330 – moderne dansk med retroinspiration
Et smukt, retroinspireret moderne skrivebord, skabt af arkitekt Ebbe Gehl for Naver Collection. Bordet fås i flere forskellige træsorter, men jeg synes at den lyse ask (billedet) løfter designet endnu mere op i den moderne sfære.

Bordpladen har en klap, der skjuler et rum til opbevaring. Indvendig på klappen er der en magnetisk opslagstavle til beskeder og ting du gerne vil gemme, og desuden et ledningshul, så du kan skjule oplader til laptop, iPad og mobil. I skufferne er der plads til laptop/iPad, og i venstre skuffe er der inddeling til skriveredskaber.

Sublime skriveborde til designelskere

Naver Collection AK 1330, designet af Ebbe Juhl


I spend most of my day in front of a desk (like many of you, I guess) – and when you (like me) are a little bit nerdy about design, it’s a short jump to wishing that your desk is not just comfortable, but also beautiful!

The three desks above (ReWrite, K Workstation, and AK 1330) are some of my absolute favorites in the desk-category, with ReWrite being at the absolute top. Aesthetically pleasing – and a brilliant idea, to create a work “bubble” to bury yourself in when you need to concentrate.

Sublime skriveborde til designelskere
Artikel
Sublime skriveborde til designelskere
Beskrivelse
Jeg bruger mange timer ved et skrivebord hver dag (ligesom sikkert mange af jer) - Og når man så ovenikøbet er lidt designnørdet, må man vel gerne ønske
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sara K.
  december 21, 2012 at 19:42

  Årh, hvor er de flotte allesammen! Er især vild med det første og sidste. Har I ikke nogle forslag til nogle mere budget-venlige skriveborde også? 🙂

 • Reply
  Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
  december 23, 2012 at 00:26

  Hej Sara, det lover jeg at vi snart kigger lidt nærmere på.
  Glædelig jul til dig og godt nytår
  Kh. Malene

 • Reply
  Skønne skriveborde på budget |
  januar 4, 2013 at 16:34

  […] spørger – vi opfylder! Til indlægget om Sublime skriveborde til designelskere kommenterede Sara, at det ville være dejligt med forslag til mere budget-venlige […]

 • Reply
  Kontor i stuen – på den fede måde! |
  januar 8, 2013 at 15:27

  […] De sidste par uger har vi haft indlæg om skriveborde. Både budget og luksus. (tjek indlæg budget her og luksus her). […]

 • Reply
  Vi kigger tilbage på 3 fantastiske år på Boligcious - BoligciousBoligcious
  august 17, 2014 at 17:27

  […] Vi kiggede på lækre skriveborde og jeg synes Maria fandt nogle ret fantastiske borde, som til enhver tid kan integreres i stuen. ”sublime skriveborde” fortjener i tilbagekig her […]

Leave a Reply