Gaveidéer (Gift ideas) Produkt og design (Interior design)

LIND DNA – Dansk virksomhed der spurter frem!

(for English recap scroll down)
Da jeg sidste år besøgte Ambiente messen i Frankfurt for først gang, mødte jeg Bine fra LIND DNA. De havde en meget lille stand og et smalt sortiment – da jeg senere på besøgte dem på en messe i Frankfurt, var standen væsentlig større, og jeg kunne ikke komme til at sludre med dem, fordi deres stand bugnede af ivrige indkøbere. Igen i år, da jeg besøgte Ambiente, stod de der så igen, stor stand, og mega travlt. Fedt at opleve en dansk familievirksomhed, som i disse tider bare vækster med raketfart.

LIND DNA er en ung, familieejet designvirksomhed, der blev grundlagt i foråret 2012 af den dengang blot 21-årige Bine Lind og hendes far, Preben Lind. Siden da, er endnu et familiemedlem trådt ind i firmaet, nemlig Bines søster Mie Lind.

Til spørgsmålet om, hvad deres vision er svarer de således:

Vi ønsker at udfordre fremtiden ved at designe produkter af optimerede bæredygtige materialer. Ved at indfange naturens former i designs med funktionalitet, skaber vi fremtidens livsstilsprodukter.


LIND DNA - Dansk virksomhed der spurter frem!

Design
LIND DNA designer smukke læderomslag til notesbøger, iPad’s, samt tasker og sleeves til den bærbar. Det blot en lille del af sortimentet. Der designes nemlig også interiør som magasinholdere, bordskånere, dækservietter, gulve m.m. – alt sammen i genbrugslæder. Et af de vigtigste fundamenter hos LIND DNA er nemlig bæredygtighed! – Bæredygtighed i materialer såvel som produktion. Læderet der benyttes fremstilles af aflagt læder fra gamle møbler, bilsæder og tasker, og bearbejdes med en smule naturgummi. Alle LIND DNA’s designs produceres lokalt i Danmark af danske saddelmagere og syersker. Dette gøres ud fra et ønske om en høj håndværksmæssig kvalitet, men også miljøhensynet i forbindelse med transport, ligger til grund for denne beslutning.

LIND DNA’s design forhandles mange steder, også fra deres egen webshop her: linddna.com

LIND DNA - Dansk virksomhed der spurter frem! LIND DNA - Dansk virksomhed der spurter frem! LIND DNA - Dansk virksomhed der spurter frem!

LIND DNA  a new Danish Brand with great success!

LIND DNA is a young, Danish family-owned design company that was founded in 2012 by 21-year-old Bine Lind and her father, Preben Lind. Since then, another family member joined the company, Bines sister Mie Lind. LIND DNA has experienced a strong interest in their design in a very short period and the company has grown enormously.

LIND DNA designs beautiful leather cover’s for notebooks and iPad, as well as bags and sleeves for the laptop. This is just a small part of the assortment. They also designs interiors like  magazine holders, coasters, place mats, floors, etc. – all in recycled leather. One of the main foundations of LIND DNA is sustainability! – Sustainability of materials as well as production. The leather used is made from leather prepared from old furniture, car seats and bags, and processed with a bit of natural rubber. All LIND DNA’s designs are locally produced in Denmark by Danish saddle makers and seamstresses. This is based on a desire for high quality craftsmanship, but also the environmental concerns associated with transport.
Check out LIND DNAassortment here: linddna.com

 

 

LIND DNA – Dansk virksomhed der spurter frem!
Artikel
LIND DNA – Dansk virksomhed der spurter frem!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply