Ceramics Gaveidéer (Gift ideas) Plants Produkt og design (Interior design)

Plante-Issues?

Jeg fandt helt tilfældigt denne fine løsning til planter og krydderurter og den skal du da have med…

Plante-Issues?

Jeg er ikke specielt god til at holde planter, men jeg vil godt, og er som så mange ret vild med den plantetendens vi ser overalt lige nu. Mine planter holder sjældent længe, særligt krydderurter er umulige for mig at holde liv i. Jeg har fået at vide af en plante-klog veninde, at det ikke er så godt at vande planten oppefra… den skal vandes i underskålen. Det er noget med at man skyller næringen ud af planten. Hmmmm… nu er det bare sådan, at de fleste smukke potteskjulere ikke har huller i bunden, og derfor kan man jo ikke sætte en skål under. Der findes ikke mange interiør-brands, som indtænker en underskål når de designer potteskjulere vel? Plante-Issues?

Jeg synes den er vældig fin den her løsning fra Sagaform. Særligt det lille drivhus herunder er da så skønt til køkkenvinduet

Plante-Issues?

Du kan købe de fine potter med undeskål her og drivhuset her

 

Plante-Issues?
Artikel
Plante-Issues?
Beskrivelse
Jeg fandt helt tilfældigt denne fine løsning til planter og krydderurter og den skal du da have med... Jeg er ikke specielt god til at holde planter, men
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply