Produkt og design (Interior design)

Med Boligcious i studiet


DAGENS OPGAVE

PHOTOSHOOT FOR RöMER DESIGN


Jeg tænkte, at det kunne være sjovt for dig at komme med på en opgave? I denne uge har jeg haft en stylingopgave for Römer Design. Jeg skulle lave imagebilleder, postkort og plakater af hans design til pressen og designmesserne, som står for døren.

Martin Römer designer smukke håndlavede knagerækker og stumtjenere i lækkert træ. Håndværket er utrolig smukt og alt er produceret forskellige steder i Danmark. Min opgave var at skabe nogle lækre billeder, som pressen og bloggerne gider at bruge og som visualiserer produkterne i brug. Det handler om at skabe et univers, som sælger varen, -skabe miljøer som slutbrugeren (kunden, altså dig) kan forholde sig til, og selv får lyst til at overføre til sit eget hjem. ,

Med Boligcious i studiet

Beklager fe-håret, dårlig hårdag!

Jeg er så heldig, at jeg har fotostudie i det kontorfællesskab jeg sidder i. Det er ikke det største studie, men det er perfekt til dagens photoshoot, og lyset er fantastisk. I dagens anledning har vi malet væggen. Farven hedder BLÅMES 770 og er fra Beckers Farvecenter. Vi har kun givet den en gang, og vi har malet sjusket for at opnå en rå effekt og tydelige penselstrøg, dette kan lade sig gøre, fordi det er på en trævæg. Min fotograf er naturligvis Oscar Haumann, som også skriver på bloggen i vores “Mand til Mand” kategori. Han er dygtig:-)

Med Boligcious i studietMed Boligcious i studiet

 

Jeg skulle lave 5 billeder for Römer Design og min plan var følgende:

1. Entrébillede A: Skal visualisere en entré, der rummer hele familien, der må godt være lidt rod.

2. Entrébillede B: Stumtjernene “EnPind” skal i brug, og vi vil gerne vise, at de er pladsbesparende og, at man snildt kan have den store og den lille til junior stående i entréen

3. Entrébillede C: Et elegant billede til High End magasinerne

4. Drengeværelse med “EnPind” i drengefarver

5. Pigeværelset med “EnPind” i pigefarver

Her kan du se de færdige resultater

Med Boligcious i studiet

Entrébillede A

Med Boligcious i studiet

Entrébillede B – Skabet er venligst udlånt af by Lassen

Med Boligcious i studiet

Entrébillede C

Med Boligcious i studiet

Drengeværelse

Med Boligcious i studiet

Pigeværelse – Tapetet er et vintagefund

 

Jeg har så svært ved at styre mig, så jeg legede lige lidt videre, selvom bestillingen kun lød på 5 billeder. Det her sidste skud blev jeg så vild med, at jeg måtte forære det til Martin som en lille ekstra bonus.

Med Boligcious i studietSå fik du lov at komme med mig på arbejde. Hvad synes du om resultatet?

Med Boligcious i studiet
Artikel
Med Boligcious i studiet
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Heidi Hallingstad Cousin
  august 9, 2015 at 13:23

  Det er så flot, Malene – godt gået! Jeg er især vild med entrébillede C. Håber det er ok hvis jeg låner det til et blogindlæg om efterårets kommende trends og messer? Med credit, selvsagt 🙂 Knus Heidi

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 10, 2015 at 19:53

   Tak Heidi og selvfølgelig er det det:-)
   Ses vi på North Modern?

Leave a Reply