Belysning (Lighting) KIDS Produkt og design (Interior design) Teenageværelset (Teens) TIL VÆGGEN (Walls)

Tina Bardinas kreative og skæve univers

I dag får jeg lyst til at sende jer ind i  Tina Bardinas univers. Tina Bardina, alias Tina Marie Bentsen, er kunstner og lære på Keramik skolen i København.

Jeg er ret begejstret for hendes ting, jeg synes hun er knald dygtig og så har hun den der skæve, barnlige kant som jeg elsker.

Hun laver nogle fede illustrationer, og hun varierer meget i sit udtryk. Der er både fede old school/vintage illustrationer, tegninger og collager. Hendes collager er en kombination af hendes egen tegning og så fotos som bliver mixet sammen på en ret cool måde.
Tina Bardinas kreative og skæve univers              Tina Bardinas kreative og skæve univers Tina Bardinas kreative og skæve univers

Tina Bardinas kreative og skæve univers  Tina Bardinas kreative og skæve univers            Tina Bardinas kreative og skæve univers

3D billeder i stentøj
Tina Bardina har også lavet disse skægge 3D billeder. Det er blevet til en hel serie, som hedder ’Roadmovie’. Man kan kombinere dem med billeder man i forvejen har hængende, og skabe sin egen lille historie. Jeg synes de ville være cool på min lille søns værelse eller evt. på badeværelset eller kontoret! Hvor ville du hænge dem?
Billederne lavet af stentøj, og selve tegningen er skabt ud fra Tinas egne fotos. Alt er 100 % håndlavet og skabt i Tinas’ egen workshop. Her er et lille udpluk fra serien.

Tina Bardinas kreative og skæve univers     Tina Bardinas kreative og skæve univers

Stentøj og keramik
Du kender sikkert hendes skyer (clouds), hvis ikke, så er det mig en glæde at fortælle dig om dem. Skyerne er lavet i stentøj og håndmalet. Designet er et af de her skønne designs, som absolut ingen funktion har andet end at pynte og pryde. Hæng dem sammen i grupper eller alene, som fx på billedet hvor de hænger i en vindueskarm. Tina Bardina har designet flere ting i keramik og stentøj, se blandt andet lampen og uret herunder

Tina Bardinas kreative og skæve univers    Tina Bardinas kreative og skæve univers

Tina Bardinas kreative og skæve univers     Tina Bardinas kreative og skæve univers
Du kan besøge og læse mere om Tina Marie Bentsen her

Tina Bardinas kreative og skæve univers
Artikel
Tina Bardinas kreative og skæve univers
Beskrivelse
I dag får jeg lyst til at sende jer ind i  Tina Bardinas univers. Tina Bardina, alias Tina Marie Bentsen, er kunstner og lære på Keramik skolen i
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Et dejligt gensyn med Tina Bardina |
  juli 29, 2012 at 20:51

  […] Sidste weekend slog jeg et smut forbi “Ovnhus” messen i Rørvig. Jeg var ikke helt så begejstret denne gang, synes der manglede noget nyt og lidt af de skæve designere. Mens jeg gik og lurede standende igennem, dukkede der pludselig et velkendt design op. En designer som jeg husker, at jeg var MEGET begejstret for, da jeg sidste år stiftede bekendtskab med hende for første gang. Jeg skrev faktisk om kunstneren i september sidste år, hun hedder Tina Bardina, kan i huske det? hvis ikke, så se her: “Tina Bardinas skæve univers”. […]

 • Reply
  Et dejligt gensyn med Tina Bardina | Boligcious
  februar 9, 2013 at 16:32

  […] Sidste weekend slog jeg et smut forbi “Ovnhus” messen i Rørvig. Jeg var ikke helt så begejstret denne gang, synes der manglede noget nyt og lidt af de skæve designere. Mens jeg gik og lurede standende igennem, dukkede der pludselig et velkendt design op. En designer som jeg husker, at jeg var MEGET begejstret for, da jeg sidste år stiftede bekendtskab med hende for første gang. Jeg skrev faktisk om kunstneren i september sidste år, hun hedder Tina Bardina, kan i huske det? hvis ikke, så se her: “Tina Bardinas skæve univers”. […]

Leave a Reply