DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Musical Fantasies

Dagens fotokunst udstråler i min verden masser af power og energi. Faktisk troede jeg, at kvinden på billedet var rasende, fordi hun tog sig til hovedet, og alt omkring hende var selvskabt kaos – Det ser ud som om hun i raseri har kastet tingene omkring sig rundt i lokalet og hendes kjoler afslører en voldsom bevægelse. Da jeg så læste fotoets titel, fnes jeg lidt… ‘Musical Fantasies’ – Det er lidt sjovt, hvordan man opfatter et, og så finder ud af, at det egentlig handler om noget helt andet – Sådan er kunst ofte, og det er derfor jeg er så vild med det.

Fotografen bag dagens kunst her hedder Ilya Rashap – Se mere her

Musical Fantasies

Musical Fantasies
Artikel
Musical Fantasies
Beskrivelse
Dagens fotokunst udstråler i min verden masser af power og energi. Faktisk troede jeg, at kvinden på billedet var rasende, fordi hun tog sig til hovedet, og alt omkring
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply