Musical Fantasies

Dagens fotokunst udstråler i min verden masser af power og energi. Faktisk troede jeg, at kvinden på billedet var rasende, fordi hun tog sig til hovedet, og alt omkring hende var selvskabt kaos – Det ser ud som om hun i raseri har kastet tingene omkring sig rundt i lokalet og hendes kjoler afslører en voldsom bevægelse. Da jeg så læste fotoets titel, fnes jeg lidt… ‘Musical Fantasies’ – Det er lidt sjovt, hvordan man opfatter et, og så finder ud af, at det egentlig handler om noget helt andet – Sådan er kunst ofte, og det er derfor jeg er så vild med det.

Fotografen bag dagens kunst her hedder Ilya Rashap – Se mere her

Musical Fantasies

Musical Fantasies
Artikel
Musical Fantasies
Beskrivelse
Dagens fotokunst udstråler i min verden masser af power og energi. Faktisk troede jeg, at kvinden på billedet var rasende, fordi hun tog sig til hovedet, og alt omkring
Forfatter
Boligcious

Leave a Comment

Email (will not be published)