Gaveidéer (Gift ideas) INTERIØR

Enlighten me #2 – Nyhed fra MUUTO

I går kom jeg en på det der med, hvor vilde vi danskere er med lysestager. Jeg gad godt vide hvor mange lysestager en gennemsnits dansk kvinde har i sine gemmer! Det kunne være lidt sjovt ikk!

Jeg viste jer  en håndfuld stager, som jeg godt kunne se i min bolig. Denne nyhed fra MUUTO måtte da gerne ‘flyde’ på mit bord.

Lysestagen heddet FLOAT og er designet af Andersen & Voll, to prominente norske designere. Stagen er formet som en lille sejlbåd, støbt i aluminium og produceres i 5 forskellige lækre farver. En elegant stage med et stærkt æstetisk nordisk udtryk. Pris 249 kr. I kind a like it♥

 

Enlighten me #2 - Nyhed fra MUUTO Enlighten me #2 - Nyhed fra MUUTO

‘FLOAT’ a piece of news from MUUTO designed by the prominent Norwegian design duo Andersen & Voll. The candleholder is shaped like a small boat and cast in aluminum. It is available in 5 colors. Price: DKK 249.

 

Enlighten me #2 – Nyhed fra MUUTO
Artikel
Enlighten me #2 – Nyhed fra MUUTO
Beskrivelse
I går kom jeg en på det der med, hvor vilde vi danskere er med lysestager. Jeg gad godt vide hvor mange lysestager en gennemsnits dansk kvinde har i
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply