DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Little House in Tears – Dagens Poster

Sofie Jensen er grafisk designer og illustrerer de fineste illustrationer, med en god potion humor og finurlige detaljer. ‘Littele House in Tears’, alene titlen er så fin at man får lyst til at se mere, og det er heldigt, fordi der findes en hel serie. ‘Little House’ serien består af 5 skønne illustrationer med det lille hus i hovedrollen. Illustrationerne er alle sort/hvide , men Sofie Jensen kan også lege med farver! Se hendes værker her: bysofiejensen.com

 

Little House in Tears - Dagens Poster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Danish Sofie Jensen is a graphic designer, she makes the finest illustrations. I have chosen to show ‘Little House in Tears’ today, a quirky and sweet illustration. See more of sofies illustrations here

 

 

Little House in Tears – Dagens Poster
Artikel
Little House in Tears – Dagens Poster
Beskrivelse
Sofie Jensen er grafisk designer og illustrerer de fineste illustrationer, med en god potion humor og finurlige detaljer. 'Littele House in Tears', alene titlen er så fin at man få
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply