DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

The birthday Party – Dagens Poster

Den australske kunstner Vee Speers er en af mine yndlingskunstnere. Vee Speers skaber nogle helt fantastiske og stemningsfulde billeder, som er skæve og samtidig også lidt yndige, men med morbide undertoner.

Fra hendes fotoserie “Birthday Party” kommer dagens plakat. Der er mange mange billeder i serien, og de er fantastiske! Skønne og absurde billeder af børn på vej til fødselsdagsfest. Nogle klædt ud og andre klædt fint på. Hvis du kan lide dagens plakat, så lov mig, at du tjekker: Thephotographersgallery.org.uk og ser resten af hendes kunst

 

 

The birthday Party - Dagens Poster

 

The Australian artist Vee Speers is one of my favorite artists. Vee Speers creates some great evocative pictures that are quirky and simultaneously also slightly charming, but with morbid undertones.

From her photo series “Birthday Party” is today’s poster. There are many many pictures in the series, and they are amazing! Beautiful and absurd images of children on their way to a birthday party. If you like todays poster, please promise me that you will check: Thephotographersgallery.org.uk and see the rest of her art

The birthday Party – Dagens Poster
Artikel
The birthday Party – Dagens Poster
Beskrivelse
Den australske kunstner Vee Speers er en af mine yndlingskunstnere. Vee Speers skaber nogle helt fantastiske og stemningsfulde billeder, som er skæve og samtidig også lidt yndige, men med
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Jeanette Storm Nielsen
  juni 19, 2013 at 16:06

  Ved du hvordan man kan få fat i plakater e? Jeg er så vild med dem, må eje 😉

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juni 21, 2013 at 13:04

   Jeg har selv haft svært ved at finde ud af det, men hvis du følger linket i indlægget, kommer du til en side hvor de skriver at man kan maile til dem hvis man vil købe. De er FANTASTISKE!

   Kh. Malene

 • Reply
  Ann
  juni 10, 2014 at 12:04

  Jeg sidder desperat og leder efter hvor man kan købe dem. De er såååå fantastiske.
  Men du skrev bare en mail til dem, og skrev hvilke du ønskede? Og hvordan betalte du så?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juni 10, 2014 at 19:59

   Hej Ann

   De er altså også super fede. Jeg har ikke selv købt dem, og husker også at jeg havde bøvl, tror måske det var derfor jeg aldrig fik den bestilt. Jeg synes du skal prøve at maile til dem og høre ad:-)
   Kh.Malene

 • Reply
  Jytte eriksen
  august 5, 2014 at 18:51

  Jeg har skrevet til dem nu. Vil så gerne have nr 10 fra “Thirteen”, men skal bruge den i 30×40 og på den svenske side, hvor de kan købes, kan den kun fåes i 50×70 cm til 130 svenske kroner 🙂 jeg kan lige poste om det ender med at blive bøvlet 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 5, 2014 at 23:59

   Ja endelig, det vil jeg gerne vide:-)

  • Reply
   Jytte Eriksen
   august 6, 2014 at 15:38

   Så fik jeg svar. Men de sælger kun originaler, dvs priserne starter på 2.200 pund + skatter, og så stiger prisen eftersom der bliver solgt af det begrænsede oplag. De er signerede af Vee Speers. Jeg var på udkig efter en poster til et par hundrede kroner, så beklagede forstyrrelsen 🙂 men hvis man altså er interesseret i en original, så er der i hvert fald hul igennem på mailen 🙂 han skrev i øvrigt at de tit fik henvendelser fra folk som ledte efter posters, så jeg var langt fra den første.

Leave a Reply