RUM OG INDRETNING

BESØG HOS 3 FARVERIGE PERSONLIGHEDER #3

Sidste del af min lille serie om, hvordan 3 farverige personligheder har valgt at indrette sig dybt personligt, meget meget spændende og kreativt med bl.a. Montanas design. Det er befriende at se Montanas design på en helt anden måde i tre så markante og vilde hjem. Montana havde i mange år ry for at være ekslusivt design, lidt i den borgerlige ende og oftest i stilrene hjem holdt helt i hvidt. Sådan behøver det bestemt ikke at være, og det synes jeg Montana i den grad slår fast i deres nye katalog

I mine sidste indlæg besøgte vi Sara Lysgaard, Invester og kunstsamler (se det her) og et kig ind hos fotograf og globetropper Jacob Termansen (se det her).

I dag slutter vi af hos Ingborg Wolf…

 


 

 

“Et hjem er for mig en enkel ting. Det er historien om hvem jeg er – fortalt i et form-, farve- og rumsprog!”
___

Ingeborg Wolf, Film- og modestylist

 

 

Hos Ingeborg er indretningen skarp og stilfuld og stærkt inspireret af de der cool New York loft-lejligheder. Indretningen er holdt kompromisløst i en farvepalette, hvor sort, hvid og grå dominerer. På trods af dette er her masser af stemning og Ingeborgs personlighed skinner stærkt igennem.

 

I stuens dekorative inhak malet helt mørkt står et ARCHIVE med skuffer fra Montana i en lækker grå farve som matcher resten af rummet og bringer lidt dybde med sig.

I korridoren opbevarer en KEEP kommoden Ingeborgs smykker, parfume og andre små skatte.

I køkkenet holder en PORTRAY vitrine styr på tallerkner og glas til dækning af smukke borde.

I børneværelset pryder den kreative komposition WAVE i Fjord væggen.

 


You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Natascha
  oktober 16, 2017 at 16:32

  Jeg går ud fra at dette er sponsoreret? Beklager, hvis jeg har overset det, men hvor fremgår det?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 17, 2017 at 20:56

   Hej Natascha, I wish 🙂 Jeg ville elske at have et samarbejde med Montana, men det har jeg ikke. Jeg faldt bare for de tre personligheder i deres nye katalog og så tre gode historier med masser af inspiration som jeg valgte at dele her. Du kan altid kende mine sponsorerede indlæg ved at det står markeret som det første.

   Kh. Malene

Leave a Reply