RUM OG INDRETNING Uncategorized

Besøg hos 3 farverige personligheder #1

Montana har netop lanceret et meget inspirerende katalog, hvor vi får lov at kigge indenfor hos 3 farverige personligheder. Tre kunstneriske personer, som har indrettet sig med bl.a. Montana. Det fantastisk ved Montana, hvis du spørger mig, er at man netop kan bruge det stringente klassiske design lige meget om man er til farver eller ej. Det er muligt med et og samme møbel at stikke i fuldstændig forskellige retning, fordi farvepaletten er så bred.

I mine tre næste indlæg vil du møde dem alle de spændende personligheder, vi starter med Sara Lysgaard …


“A home is like a story. The walls a like a canvas …”
___

Sara Lysgaard
Investor and Art Collector

 

Saras hjem er som en legeplads, en voksen legeplads med masser af farver, men dog også et voksent udtryk. Stilen er let og farverig, og der er eksperimenteret med farverne, som var det et stort maleri, Sara har malet med den største omhu. Det hele giver så fint mening i forhold til den person Sara er og hendes virke. Et dybt fascinerende og levende hjem, med masser af personlighed.

Farverne er valgt med omhu og spænder fra lyse blå farver over i pudder-nuancer til græsgrønt og en støvet blågrå.

Ved trappen til første sal pryder en lille og meget dekorativ kommode, ADORN, i Lemon Drop. Den lyser de gråblå vægge op.

 I soveværelset står en READ bogreol i Zen Red i kontrast til pudderfarverne på væggene og fungerer fantastisk som baggrund til den farverige kunst i rummet.

På kontoret byder en Kyoto Blue NOTE – et kombineret skrivebord og skab – på en to-i-en opbevaringsløsning.

 

GemGem

GemGem

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply