KIDS Stilleben og andre lækkerier

Eventyrligt papirpynt

Nogle gange finder man det søger, inden man er begyndt at søge. Det sker ikke så tit, men når det gør, så skal man slå til.

I fredags sad jeg og læste i det nye Cover kids (nyt og rigtig godt magasin). Jeg faldt over en artikel om Signe Lindkvist, som jeg er vild med.
I artiklen var der en masse billeder af Signe i hendes hjem. På et af disse billeder står hun, og kigger ud af vinduet, over hende hænger de smukkeste papirbolde i de fineste farver. Jeg forelskede mig hovekluds i papir-vidunderne og lover mig selv, at det skal være den første investering i det nye år, så snart mit jule-shopping-dankort-overtræk har udlignet sig.

Det løfte holder jeg naturligvis ikke. For allerede dagen efter, da jeg er på juleshopping i København går det galt. Min shoppetur skal afsluttes med en kop kaffe hos min bror i Larsbjørnstræde. Mens jeg står og venter på, at han kommer hjem fra et hurtigt ærinde, kigger jeg lidt på butiksvinduer, og pludselig står jeg foran et vindue fyldt med disse smukke papirbolde. (butikken hedder Carmen og ligger i nr. 11, Larsbjørnsstræde). Jeg behøver vel ikke sige, at jeg 10 min. senere stod med en pose fyldt med papirbolde vel?

Disse smukke papirbolde skal hænge i loftet, i mine ungers værelser. Farverne, formene og skønheden i de smukke bolde, skal forhåbentlig danne rammen om mange dagdrømmerier hos min børn.

Man kan bruge papirboldene til mange ting. De ville fx være ufattelig smukke til en bryllupsfest, forstil jer et hav af dem, i forskellige størrelser, svævende ned fra loftet. De vil også være smukke til en barnedåb, til nytårsaften, til prinsessefødselsdagen eller som julepynt.

Man kan også købe boldene på nettet hos Minimega.dk

Eventyrligt papirpynt

Eventyrligt papirpynt

Billedereference: stylistnicolineolsen.blogspot.com/
og http://www.minimega.dk/
Eventyrligt papirpynt
Artikel
Eventyrligt papirpynt
Beskrivelse
Nogle gange finder man det søger, inden man er begyndt at søge. Det sker ikke så tit, men når det gør, så skal man slå til
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  pernille
  december 2, 2013 at 19:08

  De papirbolde kan man da ikke købe på linket??!

  mvh pernille

  • Reply
   Malene Marie Møller
   december 2, 2013 at 20:32

   Hej Pernille, det er et gammelt indlæg så de har dem muligvis ikke mere. Prøv Retrovilla de plejer have en masse smukke, IKEA har dem også, i hvide og grå:-)

Leave a Reply