INTERIØR RUM OG INDRETNING

Nyhed: Beside, en genial hylde

BESIDE – GENIAL OG SMUK

Jeg har haft æren af både at style disse billeder af BESIDE hylden, og jeg har sammen med min business-partner Camilla, designet farverne til hylderne. Jeg synes selv at de er blevet så flotte, og jeg er virkelig stolt af, hvordan passer til hinanden. BESIDE er designet af Stella Graversen for Designers First, og hylden er yderst funktionel og fleksibel. Brug hylden som sengebord, hylde i entréen, på badeværelset eller i stuen som sidebord. Den svingbar skuffe kan rumme en del, og fordi den kan åbne helt op, kan man lynhurtigt danne sig overblik over skuffens indhold. 

Hylden fylder ikke meget, og den giver med sine farvekombinationer liv i et hvert rum. Sengegavlen lånte vi af Sofacompany, keramikkunsten på væggen er fra Knabstrup Keramik, lampen er fra Shade og det lille dekorationselement i glas er fra Swedish Ninja.

 

Hylden er lavet i metal og det kan naturligvis larme lidt på sengebordet, når man lægger mobilen fra sig, eller hvis man har et glas vand stående. Designers First har derfor designet en linoleums-måtte man kan tilkøbe og lægge på på toppen og i bunden af skuffen. Dette sikrer en lydløs brug af hylden, og det kan være meget rart særligt i soveværelset eller i bunden af rodeskuffen. 

 

BESIDE SOM MØBEL

Brug flere BESIDE ved siden af hinanden som et møbel i entréen eller som en væghængt skænk med masser af opbevaringsmuligheder. Leg med farverne, og miks på kryds og tværs, eller skab et mere roligt udtryk og vælg en farve. Der er så mange fede muligheder med denne hylde! Er man ikke til farver, så kan den naturligvis også fås i hvid, sort, sort med grå skuffe og sort og hvid med egetræsskuffe.
BESIDE måler: B:36 cm, D:22 cm, H:10 cm. så den fylder ikke meget i den smalle entré, i det lille soveværelse eller som møbel i stuen. 

Som man kan se på ovenstående billeder, så kan man vælge BESIDE med venstre- eller højre-hængtskuffe og i mange farvekombinationer. Du kan se alle farver og priser her. Jeg er besat ved tanken om at skabe en opbevaringsvæg med BESIDE i de her lækre farver – Skal bare lige finde ud af min favorit farvekombination… hvilken er din?

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply