RUM OG INDRETNING

BESØG HOS 3 FARVERIGE personligheder #2

Jeg forsætter min lille serie “Besøg hos 3 farverige personligheder” inspireret af Montanas nyeste katalog  – I mit førte indlæg mødte vi Sara Lysgaard, og så glimt af hendes skønne, farverige og legesyge hjem, læs indlægget her.

I dag er det Fotograf og globetropper Jacob Termansen, en spændende og karasmatisk mand, med en virkelig spændende bolig fuld af skatte og oplevelser. Jeg ville dø for at få lov at gå rundt og nærstudere alt i Jacobs hjem…

 


 

“Jeg rejser hele tiden verden rundt. Mit hjem er en del af rejsen.”

___

Jacob Termansen
Fotograf, storyteller og globetropper

Jacobs hjem er i sandhed en kunst og kulturskat. Her er oplevelser alle vegne. Masser af souvenirs fra hans mange rejser opstillet i lækkert samspil med hans farvevalg af vægge og interiør. Hele lejligheden fortæller masser af historier om hans liv som fotograf og globetropper, og man bliver nærmest selv en del af fortællingen, man føler i hvert fald at man er med på hans rejser. Hjemmet er altid fuld af familie og venner, der hygge sig sammen.

 

I køkkenet står Montanans China Red RISE vitrine mod en blommefarvet væg.

Som en markant kontrast til det bløde gulvtæppe i en støvet lækker blommefarve står en klynge af tre små STAY elementer fra Montana i en dyb forførende rød farve. Fræk farve kombination!

Et lille hurtigt glimt ind på kontoret ses her den væghængte reol COMPILE i en knald-blå farve.

Kyoto Blue skænk holder styr på bøger og kunst.

En drøm af et gæsteværelse med den vildeste væg og en stemning der omfavner og giver lyst til at blive den der irriterende gæst, der aldrig tager hjem.


You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply