INTERIØR

Bordeaux Must Have items

Bordeaux er en af de helt store farver lige nu, og det gælder både for fashion og boligindretning. Den smukke dybe farve skaber noget dramatisk til boligen og tilføjer en lækker dybde og elegance, men også en hyggelig stemning… – sådan virker farven i hvert fald på mig.

Jeg har ladet mig forføre af farven og ‘mind-shoppet’ lidt i lækre toner af bordeaux til både bolig, men også lidt til krop og lidt til lyttesansen, måske kan jeg også forføre dig med mine fund …? Se med her

 


MOODBOARD
‘Bordeaux’

1. KUBUS sofapude, med et gammelt mønster designet af væver og tekstilingeniør Bent Georg Jensen, der gennem mange år i front for Georg Jensen Damask også var drivkraft i designudviklingen. Oprindeligt var det flotte geometriske mønster en del af en kollektion af duge for en del år tilbage, men nu har Georg Jensen Damask pustet nyt liv i mønstret og overført det til puder og sengetæpper. Se mere her.

2. Smuk lågkrukke i en super elegant form og transperant bordeaux farve. ‘BRILLIANT’ lågkrukke fås i flere farver og størrelser, og kan købes her

3. Total luksus kimono af Vibeke Scott i den smukkeste silke-velour – Set hos Cahetu.dk

4. For et par uger siden deltog jeg i et pressearrangement, hvor jeg bl.a. fik præsenteret de nye høretelefoner fra Beoplay, og jeg var fuldstændig solgt i den her smukke farve. Jeg er ret stor fan af Beoplay’s høretelefoner og er vild med dem jeg har, meeeen den her farve… den gad jeg godt, og så er de trådløse! læs om dem her

5. Dem her har jeg ikke set før, men de er da vildt fine madrasserne fra Cahetu.dk. At kalde dem en madras er måske lige i overkanten, men med sin tykkelse på 3 cm. giver de mange muligheder i boligen. Brug den som hynde på en bænk, ryglæn op af væggen, læg den på gulvet til ungerne eller brug den til meditation. De fås i mange smukke mønstre, jeg er vild med dette boheme-agtige look, men de findes også ensfarvede – Kan købes her

6. Skøn puf med et formsprog som giver referencer til art deco. Smukt, elegant og skulpturelt møbel, der udover at give lidt lækkerhed til stuen også giver en ekstra siddeplads eller en hvileplads til fødderne. Med en bakke på toppen kan man også bruge puffen som bord. ‘Pouf’ fra Ferm Living er i velour og fås i flere  former og farver her

7. ‘Ballroom’ væglampe i smuk blommefarve og elegant messing beslag og ‘arm’. Denne version findes også med en længere ‘arm’ og i flere farver lige her hos Design by Us

 


 

Bordeaux Must Have items
Artikel
Bordeaux Must Have items
Beskrivelse
Bordeaux er en af de helt store farver lige nu, og det gælder både for fashion og boligindretning. Den smukke dybe farve skaber noget dramatisk til boligen og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply