INTERIØR

Tip fra min mor: Skønneste vaser

Jeg blev i morges tagget i opslag på Facebook af min mor, som er kæmpe fan af RICE’s farverige skøre og skønne univers. Jeg ved altid, at hvis jeg køber en gave til hende fra Rice til jul og fødselsdag, så er lykken gjort. –Så min mor taggede mig altså i Rice’s facebookopslag med ordene: ‘@malenemariemøller Ønsker mig disse’, det er let ikk? så ved jeg det!

Min mor har en vild smag, og mikser farver, materialer og masser af skøre påfund sammen uden nogen form for begrænsning. Hendes hjem er skørt og fuld af (jeg mener FULD af) oplevelser og ting overalt… über alles! Derfor tænker jeg, at hun ønsker sig alt på billedet, både vasen med fuglen og de sjove urtepotteskjulere

Jeg faldt selv for den lille porcelænsvase med fuglen, den er altså så fin, den vil jeg altså ønske mig!

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply