UDENDØRS

Hængekøjer – Hammocks

For et par år siden modtog vi en mexicansk hængekøje i gave. Faktisk var det min kæreste, som fik den i fødselsdagsgave, men vi bruger den alle, og vi kan rent faktisk komme lidt op og slås om den. Hængekøjen er placeret under vores store birketræ, og det er en fryd og velvære for sjælen, at ligge og kigge op på træet og høre bladene risle. Alle burde have en hængekøje, det er ren luksus, hvis du ikke har en have, kan du hænge den på altanen. Hvis du ingen træer har i haven, kan du benytte et stativ. Har du hverken have eller altan, tjahh,…. så kunne man måske overveje en hængekøjestol indendøre.

Hos Brugskunst.dk og haengekoje.dk kan du få mange skønne hængekøjer. Brasilienske, mexicanske, romantiske, moderne, med eller uden stativ og hængekøjestole, her er et lille udsnit af de modeller jeg bedst kan lide.

 

Hængekøjer - Hammocks

Lækker Mexicansk hængekøje i en fantastisk farvesammensætning. Der findes man forskellige variationer og de koster fra 460 kr. op 1200 kr.
Denne er fra haengekoje.dk
  

Hængekøjer - Hammocks

Romantisk brasiliensk hængekøje fra haengekoje.dk
  

Hængekøjer - Hammocks

Romantisk hængkøjegynge til den lille baby, også fra haengekoje.dk

Hængekøjer - Hammocks

Stilren, moderne og cool hængekøje på stativ fra Fatboy. Hos Casanovafurnitures.dk kan du lige nu få den med 25% rabat.
 
 

Hængekøjer - Hammocks

Maritim hængekøje på stativ i lækkert ecalypso træ fra brugskunst.dk
  

Hængekøjer - Hammocks

Flot enkel og stilren sort hængekøje fra brugskunst.dk

English:
A few years ago, we received a Mexican hammock as a gift. Actually it was my boyfriend who got it as a birthday gift, but we all use it and we can actually get in a fight over it. The hammock is placed under our big birch tree, and it’s a wonderful feeling, so relaxing, to lie and look up at the tree and hear the leaves trickle. Everyone should have a hammock, it is pure luxury, if you don’t, have a garden you can hang it on the balcony. If you have no trees in the garden, you can use a tripod. Dont have a garden or balcony, well, …. you might consider a hammock chair indoors.

At Brugskunst.dk and haengekoje.dk you can find many wonderful hammocks.Brazil, mexican, romantic, modern, with or without stand and hammock chairs, here are a small sample of the models I like the best.

Hængekøjer – Hammocks
Artikel
Hængekøjer – Hammocks
Beskrivelse
For et par år siden modtog vi en mexicansk hængekøje i gave. Faktisk var det min kæreste, som fik den i fødselsdagsgave, men vi bruger den
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mr. Veloso
  juni 11, 2015 at 14:53

  Dear Sirs:

  We would like to offer you our beautiful, deluxe, double, hand-made ornate cotton hammocks and hanging chairs

  Our hamocks have hand-crocheted fringes, macramés, some are hand-painted styles, others are hand-embroidered.

  Photos, pricing and all informtion can be sent to you via your email at no cos or obligation

  Best regards

  Mr. Veloso
  The Brazilian Hammocois, Inc
  Brazil

Leave a Reply