Belysning (Lighting)

5 lamper til vindueskarmen

Jeg har virklige svært ved at styr mig når det gælder lamper…. jeg elsker lamper. Efter vi er flyttet i en lejlighed med lidt dybere vindueskarme end det hus jeg boede i før, har jeg endda mulighed for at have en bordlampe stående i vinduet, det er altså hyggeligt. Sam jeg sidder her og skriver dette, går det op for mig, at jeg virkelig må have savnet det, fordi jeg kan tælle, at jeg faktisk har en lampe stående i 8 ud af 10 vindueskarme;-)

Måske har du det på samme måde? Hvis ja, så har jeg fundet 5 smukke lamper der passer perfekt til vindueskarmen. Lad dig inspirere her:

Denne smukke lampe er designet af Nicholai Wiig Hansen for Lightyears. Jeg er ret vild med dens form og lidt skæve asymetriske “hat”. Lampen hedder Night Owl den er skulpturel og minimalistisk i udtrykket, hvilket gør, at den passer ind de fleste steder. Night Owl fås også med sort hat og med træfod, den forhandles hos Fritz Hansen lige her

Pump hedder denne lille japansk-inspirerede lampe designet af Kutarq Studio for Woud. Den er skøn og giver et varmt lys. Super fin at style med i vindueskarmen. Kan købes her

Den lille kugle på den rektangulære fod er smuk med sine to kontrastfulde former og helt perfekt, netop til vinduet synes jeg. Lampen hedder Journey og er designet af Signe Hytte for &Tradition

Honey… det hedder den altså denne flotte lampe fra Frandsen Lighting. En lampe med rillet glas som skaber flotte reflektioner. Jeg er vild med farven, er du ikke det, så fås den også i sort – se mere her

Miira er en elegant lampe på sort ford med hvid glaskuppel, man kan også vælge den med kuppel i optisk glas. Lampen minder mig lidt om e gammeldags lygtepæl, den er super elegant, og passer så flot i selv en smal vindueskarm. Designet af Sofie Reefer for Nuura

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply