HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) RUM OG INDRETNING

Suveræn lækker bolig på 40 kvm.

Farver i boligen har virkelig fået et comeback og jeg er stor fortaler for vægge i smukke farver og en lækker palet af dybe støvede farver i møbler og interiør…. det er så lækkert! Når det så er sagt, ja så finder jeg mig selv lidt i vildrede, for det modsatte tiltaler mig altså også –særligt, når jeg falder over så smuk en bolig som denne. Her er en ufattelig lækker ro. Boligen er delikat og afdæmpet, den emmer af poesi og balance. Alt er lyst og dæmpet i naturfarver på en hvid base. De kun 40 kvm. er fuldstændig genialt udnyttet, både i selve indretningen, men også plantegningen er perfekt. Her får du et indblik i en lejlighed på kun 40 kvm., der efter min mening er helt perfekt indrettet.

Et smukt kig ind i en lys stue med indbygget reol. Indretingen er holdt i naturfarver. Her ses stue, soveværelse og kontor i et rum. Alt er lyst og naturligt i farverne og rummet virker lyst og venligt indbygget bogreol i stuen i forbindels med kontorplads. Hyggekrog i stuen med flot daybed og smuk og grafisk floss lampe flot billedvæg med illustrationer i trærammer og sengen i soveværelset. soveværelse i stuen holde i naturfarver. på væggen omkring sengen ses en flot billedvæg Hjørne i stue ved altanudgang. Væggene er holdt hvide og de høje paneler er lysegrå elegant daybed og flot grafisk lampe placeret i en lys stue Lyst og lækker køkken med marmor fliser på væggen integreret smeg køleskab i skabsvæg hyggelig spisplads for to i lyst og lækkert køkken Lille entré i køkkenet med plads til bøjlestang og hylde FLot lyst badværelse med marmor flisevæg Plantegning over en tovæerlses lejlighed på 40 kvm.

Lejligheden er til salg og ligger i Stockoholm, se mere hos Fantasticfrank.se

GemGem

Suveræn lækker bolig på 40 kvm.
Artikel
Suveræn lækker bolig på 40 kvm.
Beskrivelse
Farver i boligen har virkelig fået et comeback og jeg er stor fortaler for vægge i smukke farver og en lækker palet af dybe støvede farver
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Trine
  februar 23, 2020 at 13:27

  Hej Malene,

  Jeg faldt lige over denne lejlighed, og det er simpelthen de skønneste lamper og møbler. Ved du hvor tingene på billederne er fra, eksempelvis den flotte runde loftslampe, lampen over spisebordet og lampen ved sengen. Også gerne det fine lille spisebord.

  Vh Trine

Leave a Reply