HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) Uncategorized

Her bor en af Norges største bloggere

Katerina Dima er en af Norges største bloggere og instagrammer bedre kendt under navnet Only Deco Love. Hun er uddannet arkitekt, men arbejder primært som blogger, stylist og fotograf i Norge. Katerinas stil er meget skandinavisk stilren og minimalistisk, dog med enkelte modige valg, når hun vælger farver til sine vægge. Det stikker aldrig af, hun balancerer perfekt mellem at være minimalistisk, og stadig helt sin egen. Udover at være utrolig dygtig er Katerina virkelig en skøn personlighed med et kæmpe drive og skøn humor. I samarbjede med Jotun viser hun her sin lejlighed frem.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto og styling: Onlydecolove.com for Jotun Lady

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply