DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Something Stranges – Dagens Poster

“Something stranges” er en illustration ud af en serie af Jennifer Madden. En serie som jeg er ret vild med.
Dagens Poster har jeg hængende hjemme, og hver gang jeg poster et billeder på min Instagram, hvor det optræder, får jeg masser af forspørgsler på, hvor det er fra, og hvem der står bag. Derfor tillader jeg mig at vise det for anden gang her på bloggen. Der er nemlig gode nyheder! Jennifer Maddens kunstprint har været sværre at få fat i siden Artgallery.com lukkede ned sidste år. Nu har jeg lokket Thomas, som står bag The Poster Club, til at tage Jennifer Maddens skæve skønne illustrationer ind.

Se dem alle hos Theposterclub.com

Something Stranges - Dagens Poster

 

Something Stranges – Dagens Poster
Artikel
Something Stranges – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply