Belysning (Lighting) INTERIØR

Skinny Bitch & Co.

Forleden skulle Camilla (min business partner in crime) og jeg lave styling og pressebilleder for et nyt lampefirma, og her fik vi lov at låne Design by Us’ fantastiske showroom. Det er længe siden, jeg sidst har været forbi, og fordi jeg i mit arbejde, ser så mange fantastiske designbrands dagligt, kan jeg godt engang imellem glemme nogle brands… også selv om det er brands, som jeg faktisk er vild med!

Jeg har altid været ret begejstret for Design by Us, så gensynsglæden var stor. Der er sket meget, kommet meget nyt til og så er der jo bare de der “klassikere”, som har været der i en del år, der måske har fået nye farve eller nyt betræk, som jeg så kan forelske mig i på ny.

Mød ‘FAT BITCH’ – Jeg elsker navnet, fedt at de tør! Fantastisk smuk sofa nu i velour. Denne grønne farve er så lækker! Den kommer også i en vinrød som jeg fik et smugkig på i går… Wauw!

Det jeg så godt kan lide ved Design by Us er, at de går deres egen vej! De er super modige, frække og fanden i voldske. De er fuldstændig tro mod deres egen stil og så leger de med former, farver, materialer og sammensætninger på en måde som ikke mange tør.

En af Design by Us’ styrker er belysning, de har lavet så mange smukke lamper! Sidste nye ser du her – bemærk lige den på væggen den er gudesmuk…

Væglampen NEW WAVE OPTIC som du kunne se på det store miljøbillede, får du lige her i close up… er den ikke magisk?

Stolen her er i familie med sofaen FAT BITCH, hende her kalder de SKINNY BITCH. Denne fås også i velour og læder!

Til BITCH-serien følger også en polstret bænk, hun hedder TINY BITCH…

Herunder kan du se et udvalg af Design by Us’ lamper. Jeg har så længe, jeg kan huske haft et giga crush på bordlamperne i vintage glas som står gulvet her. Lamperne er unikke, der findes ikke to ens og de bliver samlet i hånden lige her i dette lokale. Soklerne i glas er vintage og samlet gennem lang tid på diverse markeder verden over.

Hvis du vil se mere fra Design by Us, så skal du kigge forbi her, der er så rigeligt at tage fat på!

Skinny Bitch & Co.
Artikel
Skinny Bitch & Co.
Beskrivelse
Forleden skulle Camilla (min business partner in crime) og jeg lave styling og pressebilleder for et nyt lampefirma, og her fik vi lov at låne Design by Us' fantastiske
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply