DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Bulleproof

Vi starter lige ugen med endnu et af de nye kunstprint fra Vee Speers! Jeg kan ikke gøre for det, men jeg kan så godt lide dem. Jeg er vild med det uskyldige kontra det mystiske og “skæve”. Farverne er delikate og understreger uskylden så fint. Jeg har mine Vee Speers print i hvide rammer, netop fordi jeg ikke nænner at sætte dem i sorte rammer, da jeg synes det ødelægger det rene udtryk.

Vee Speers kunstprint kan købes hos Vissevasse.dk

bulletproof-untitled_34-windinstrument-lowres_1024x1024

Bulleproof
Artikel
Bulleproof
Beskrivelse
Vi starter lige ugen med endnu et af de nye kunstprint fra Vee Speers! Jeg kan ikke gøre for det, men jeg kan så godt lide dem. Jeg er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply