INTERIØR Uncategorized

Ja der er lys i!!!

HYLDE OG LYS I ET

Det er altså ret smart det her… en hylde med indbygget lampe. Endnu mere smart er det, at man tænder, slukker og dæmper lyset med en bevægelse… et lille vink om du vil, på siden af hylden. Når lampen er indbygget i hylden, så får du for det første et ret godt direkte arbejdslys. Desuden så sparer du den plads som en skrivebordslampe optager på skrivebordet.

 

 

Over sengen som kombineret hylde/natbord og sengelampe er hylden ved navn SHELFIE LAMP meget brugbar og dekorativ. Her kunne man også vælge blot at have en hylde på hver side af sengen, så den både kan agere natbord og sengelampe.

 

Selvsagt er hylden perfekt i køkkenet, igen som arbejdslampe og til opbevaring. Skru op for lyset, når du står og hakker og snitter i de mørke timer og dæmp lyset, når i sidder om bordet, så hylden blot giver et hyggelys der spreder god stemning. Hylden er designet og produceret af Lundqvist Copenhagen.

Find forhandlerliste her

You Might Also Like

4 Comments

Leave a Reply