Belysning (Lighting)

Waaf Waaf

Waaf Waaf

WAaf WAaf  menneskets bedste ven. Den franske designer Pierre Stadelmann har designet denne skønne lampe for Structures.

Ofte sker der det, at når interiør design bliver humoristisk, mister det lidt af sin styrke og autoritet – Ikke forstået på den måde, at det ikke stadig kan være flot, men der er en meget meget fin balance når man bruger humor i så stramt et design som dette. Denne balance mestrer Pierre smukt. Når man bliver præsenteret for WAaf WAaf for første gang, er den første tanke “nårhh… ha ha, hvor er den skøn”, og derefter kommer beundringen af formgivningen, det elegante udtryk, de gode materialer og måden den er samlet på – Man er ikke i tvivl om, at man står med et et godt design i hånden.

WAaf WAaf appellerer til både børn og voksne – og så er jeg vild med at den ikke skal luftes…. God dag!

Waaf Waaf

Lampefeber.dk bilver forhandler på lampen inden længe

 

Waaf Waaf
Artikel
Waaf Waaf
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply