Belysning (Lighting) INTERIØR

WOW…


Michael Anastassiades


 WOW...Jeg er så forelsket i Michael Anastassiades design. Det er så elegant og eksperimenterende, og jeg elsker kunstelementet i hans arbejde. Særligt i hans lamper som er fantastisk smukke og ud over det sædvanelige.
WOW...
I 1994 etablerede Michael Anastassiades sit studio. Han ville udforske nutidige forestillinger om kultur og æstetik via sit design. Hans design placerer sig mellem kunst og design, og han vil gene provokere til dialog, deltagelse og interaktion. Og det skal jeg love for han gør. Michael er en anerkendt designer internationalt og hans design er præsenteret i permanente udstillinger på MOMA i New York, Victoria and Albert Museum, London, FRAC Centre i Orleans, Frankrig og Wien. Han har holdt et hav af soloudstillinger på de fineste steder – han er et navn, man ikke kan komme udenom.WOW...

Anastassiades har bl.a. designet for FLOS, Lobmeyt og Svenskt Tenn. Udover lamper designer han også smykker, møbler og accessories til bordet. Micahel er uddannet civilingeniør på Londons Imperial College for Videnskab og Medicin og så har han en master i industrielt design på Royal College of Art. Han bor og arbejder i London.WOW...

WOW…
Artikel
WOW…
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply