INTERIØR

Monday Mood

M O N D A Y
MOOD

‘Monday Mood’ er et ugentligt inspirations-moodboard fra mig til dig. En samling af lækkert design, kunst, livsstilsprodukter, fashion m.m. som understreger en stemning, som jeg befinder mig i på sådan en helt almindelig mandag. Jeg samler de ting som inspirerer mig, ting jeg har lyst til at købe, det jeg finder interessant eller bare noget, der gør mig nysgerrig. Under moodboardet finder du direkte links til det hele, som giver dig adgang til køb eller mere info.
Enjoy… og dejlig mandag til dig ♥

 

1. Vivienne kimono/morgenkåbe fra lækre Care by Me i 100% GOTS-certificeret bomuld
2. ‘Shhh’ er en lækker roomspray til din bolig fra Alessi’s nye duft kollektion ‘The five seasons’
3. Vask hænder med rigtig god samvittighed med Humdakin. Et rent naturprodukt uden kemikalier
4. Det lækreste sengetøj i hør fra Semibasic som jer er stor fan af… just saying
5. Censer er en smuk og skulpturel røgelses-dims fra Apparatus Studio
6. Vintage trådløs højtaler med læderomslag fra Lemus
7. Smuk fotokunst af Norm Architects for Paper Collective

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply