INTERIØR RUM OG INDRETNING

2. Advent Give Away

2. ADVENT

GIVE AWAY

Så er det 2. Søndag i advent, og jeg har endnu engang sammensat en gave til en heldig læser. Denne gang indeholder pakken 2 smukke ‘mush’ stager og en ‘danish summer’ mælkekande.

GIVE AWAY: 2 x ‘mush’ tealight fra applicata design og en ‘Danish Summer’ mælkekande fra Kodanska. Farverne er valgfri – samlet værdi 1.918 kr.

 

‘mush’ (ja det staves altså med lille ‘m’) er en af applicata designs (applicata staves også med lille ‘a’) nyheder og det er en super smuk serie fyrfadsstager med en solid tung base i messing og mundblæst glas i delikate farver. ‘mush’ fås i to størrelser med en lille højdeforskel, hvilket gør dem smukke at placere side om side. ‘mush’ er designet af Studio FEM (Sarah Cramer og Anders Engholm) inspireret af de klassiske olielamper. Den smukke kollektion er tidløs og lavet i ekslusive materialer, produceret lokalt i familieejede virksomerheder. 

 

 

Den anden gave i min 2. advents give away er den populære og prisvindende karaffel ‘Danish Summer’s lillesøster! I år lancerede Kodanska sin folkekære karaffel i en mindre størrelse. Kanden man bruges til mælk, vand, en lille drink, saft eller som vase til de små buketter. ‘Danish Summer Carafe’ er designet i Danmark og mundblæst i Tjekkiet. Designeren Marie Graff  har ladet sig inspirere af den våde danske sensommer, hvor strukturen afspejler dråber fra regn. Gennem de sidste par år har Marie sammensat sin helt egen Kodanska farvepalette med et farvespænd fra sart pink til mørkegrøn.

 
 

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

Det hele foregår på min instagram så du skal denne vej: klik her – Kommenter på opslaget: 2 Advent Give Away, fortæl mig hvilke farver du ville vælge.
Del gerne med dine venner hvis du har lyst til at give dem chancen for a vinde også, det kan du gøre ved at ‘tagge’ dem i din kommentar, dette er dog ikke et krav. Hvis du synes Kodanska og applicata har skønne produkter så ved jeg at de ville blive glade for at få flere følgere, du kan følge dem her: @kodanska og @applicatadesign

Jeg trækker lod om den samlede pakke den 12/12 og annoncerer vinderen i min story søndag den 13/12 – Held og lykke!

 
  •  

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply