Belysning (Lighting) Uncategorized

And the winner is…

Sponsoreret

I sidste uge skrev jeg om Hue Go fra Philips – jeg udloddede også en af de skulpturelle lamper i en konkurrence og vinderen blev:

            METTE, stort TILLYKKE ( Mette har fået direkte besked)

Til dig der IKKE vandt… fortvivl ikke, Philips har nemlig lovet at give 5% rabat til alle Boligcious’ læsere og det er ret unikt, for Hue Go lampen kommer aldrig på udsalg! Du kan købe lampen med rabat her: brug rabatkoden: lys2go

Den geniale ledningsfri lampe er sådan en man helst ikke vil undvære, når man først har haft den i brug hjemme og set idéen med den. Jeg er overrasket over, hvor praktisk jeg alligevel synes den flotte lampe er. Jeg var ikke sikker på, at jeg ville bruge den så meget rundt omkring i huset, men den er så nem at tage med sig og det at den er uden ledning gør det bare så meget mere fleksibelt.

And the winner is…
Artikel
And the winner is…
Beskrivelse
Sponsoreret I sidste uge skrev jeg om Hue Go fra Philips – jeg udloddede også en af de skulpturelle lamper i en konkurrence og vinderen blev:             METTE, stort TILLYKKE ( Mette har
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply