GIVE AWAY: Hue Go, to go

sponsoreret

Jeg har været så heldig at få lov at lege lidt med Philips Hue igen. Måske husker du, at jeg tidligere har lavet et indlæg omkring Philips Hue system hvor jeg virkelig gik i dybden med mulighederne og her lavede jeg også en lille film, hvor jeg viste funktionerne – gense indlægget her

Jeg har endda også været så heldig, at jeg på forære en lampe væk! Sidst i indlægget kan du læse hvordan du vinder den skønne lampe.

Jeg har skrevet det et hav af gange, men det kan ikke nævnes for tit, lys og brugen af det i dit hjem, er altafgørende for stemningen. I Danmark er vi ikke så gode til at bruge lamper og lyskilder i vores hjem, generelt har vi alt for lidt lamper, de er placeret forkert og lyskilden er ikke afstemt ordentlig med den funktion lampen skal have. Det er bl.a. her, at Philips Hue system er så perfekt, fordi du kan justere varmen, køligheden og styrken i dine lamper. Det er nu ikke så meget det tekniske indlægget her skal handler om, det har jeg nemlig skrevet om i mit tidligere indlæg. I dag skal det handle om Hue Go – skønt navn Ikk?, lampen bliver helt personlig, fordi det lyder som drengenavnet Hugo.

Hue Go er en lampe, som du kan lade op og derefter kan give dig lys uden ledning i flere timer af gangen. Dette appellere til, at du kan tage lampen med dig, deraf navnet: Hue Go.

Lampen kan let placeres alle steder, også på terrassen, når mørket er faldet på, på bagsædet i bilen eller i teltet og på campingpladsen hvis det skulle være. Jeg har dog primært brugt lampen i mit hjem som en pyntegenstand, den er nemlig super skulpturel og kan i slukket tilstand bruges som et geometrisk og dekorativt element i boligindretningen. Samtidig er den altså ret så cool at lege med, du kan nemlig skabe nogle super fede effekter når den er tændt og den kan fungere som cool lysinstallation. Prøv at sæt lampen under en skænk, på gulve i et hjørne eller op af trappen, og leg med de forskellige farver, det er lidt sjovt.

Jeg er ikke selv til de farvede lys, det bliver lidt for funky til mig, men i det rigtige hjem kan det virke ret fedt. Hos mig er det primært den helt klare farve der bliver brugt. Det skal dog nævnes, at min lille søn også er ret glad for lampen og det er særligt den blå farve, han synes er ret sej, så kan vi nemlig skabe en stemning som var man på tur i rummet, og det kan der komme mange sjove lege ud af.
Vi tager Hue Go med op, når han skal puttes, og stiller den ved hans seng. Med den varme orangeagtige farve har vi jo nærmest en smuk fuldmåne lige der på natbordet og for en dreng som min, der altid har været fascineret af månen, ja så bliver det ikke meget bedre. Det varme lys er dejligt at falde i søvn i, og han kan som de fleste børn godt lide at sove med lyset tændt.

Hue Go kan som den er her, lyse i 7 forskellige farver – Dagslys, varmt lys, orange, rosa, pink, blå og mintgrøn. Har du Philips Bridge og appen der hører til (læs mere her: https://boligcious.dk/2016/01/05/test-saadan-skaber-du-stemning-i-dit-rum/) … ja så er der jo uendelige muligheder: 17 millioner farver, muligheden for at dæmpe lyset og en timerindstilling som bl.a. kan være super smart, fordi den kan være forebyggende mod indbrudstyve. Prisen er 599 kr.

GIVE AWAY

Læg en kommentar om hvorfor du ønsker at vinde Hue Go og så er du automatisk med i lodtrækningen. Jeg trækker lod den 3. August.
Obs: Hvis du ikke kan se din kommentar med det samme, så er det fordi den ryger i mit spamfilter til godkendelse, jeg tjekker naturligvis inden jeg trækker lod.

Læs meget mere om Hue Go lige her: http://www2.meethue.com/da-dk/productdetail/philips-hue-go

 

 

 

 

GIVE AWAY: Hue Go, to go
Artikel
GIVE AWAY: Hue Go, to go
Beskrivelse
sponsoreret Jeg har været så heldig at få lov at lege lidt med Philips Hue igen. Måske husker du, at jeg tidligere har lavet et indlæg omkring
Forfatter
Boligcious

62 Comment

 1. Hue er en fantastisk opfindelse. Hele mit hjem er nu styret af Hue pærer.
  Mangler bare lige Hue go som ser super cool ud.

 2. Hue Go lyder som en virkelig fed lampe – den vil jeg bruge på terrassen en lun sommeraften, i børneværelset når jeg læser godnathistorie og til at skabe spa-atmosfære i badeværelset når jeg ligger i karbadet og hører Norah Jones… ?

 3. Jeg vil bruge den til det mørke hjørne i stuen, måske på børnenes værelse og den skal i hvert fald med, når vi har gang i vildmarksbadet i baghaven om aftenen. Det og lampen kan vi jo bruge året rundt ?

 4. Sikke en fin lampe! Jeg er lige flyttet ind hos min kæreste, og det er begrænset, hvad han har har af lamper. ‘Hue Goe’ vil i den grad kunne skabe noget hygge. Jeg forestiller mig allerede dens placering inde i stuen ☺️

 5. Selv små ændringer kan give stor effekt. Min gamle ikea-lampe i musikhjørnet synger på sidste værs, og Hue Go vil ganske givet løfte rammerne for fremtidens fordybelse i musikken gevaldigt…

 6. I vores hjem vil Hue Go være et hit både for børn og mand. De første vil bruge de forskellige farver i deres lege, den sidste er bare en gadget fan. Selv vil jeg bruge den på altanen en sommeraften eller i et hjørne, som trænger til et pift.

 7. Hue Go skal da bo hos os!
  Har netop købt et lille nyt hus, hvor jeg efter en bodeling med min tidligere kæreste mangler en del, som skal gøre huset til et rigtigt hjem for min datter og jeg
  – frisk start, nyt kapitel, nyt liv og lækkert lys! Vi krydser fingre begge to ??

 8. Den ville være perfekt på min arvede væghængte teaktræsreol, hvor afstanden mellem hylderne er til den lille side. Lige nu fungerer en Ball lampe som lys på de mærke hylder, men den savnes stort i soveværelset.

 9. Virkelig genial lampe:-)
  Jeg elsker at noget kan bruges uden ledninger.
  Efter en arbejdsulykke kan jeg ikke mere alt det jeg før elskede, at gå på jagt, at sove i naturen osv.
  Jeg ville elske at vinde denne lampe, så kan jeg sidde udenfor efter solnedgang og læse lidt i mit jagtblad og lytte til dyrevildtet, det vil være en anelse som at gå på jagt, nu jeg ikke kan det uden rollator osv.
  Eller at slå teltet op nede ved skoven og så være der og følge vildtet og kunne overnatte og lytte til lydene og ligge og bruge Hue Go til at læse i mine jagtblade.
  Det er noget af det jeg ville bruge Hue Go til :-)
  Ønsker dig en skøn sommer!

 10. Det er da totalt in nye karbadslæselampe! Årh, jeg bliver så træt i øjnene af at læse ved stearinlys, men loftslys er for voldsomt:)

 11. Den er ret cool den lampe ??
  Jeg vil gerne vinde den, så jeg kan bruge den på min kommende søns værelse ?
  Min mand og jeg er netop “blevet forældre” til en dreng fra Korea, som vi skal hente om et års tid ?
  Lige et spørgsmål – hvor er det fine billede med den grønne døråbning og dør fra?

 12. Sikke en smuk og dekorativ lampe! Med at hav af forskellige muligheder. Jeg kan forestille mig at bruge Philips Hue lampen som en del af et vindues stilleben – dekorativ om dagen og oplyst om aftenen. Super fedt med de forskellige tonet af lys til at give forskellig stemning. Vi har netop købt ny lejlighed og skal derfor gentænke hele strategien for lyssætning – hvad har vi som kan genbruges, hvor skal vi ud og købe nyt? Velbelyste rum er virkelig en hjørnesten i god indretning, og det er ikke altid lige let!

 13. Vi skal flytte fra 75 kvm lejlighed til 150 kvm om få måneder. Det er et ret mørkt hus med et fåtal af vinduer vi skal flytte i, så er allerede begyndt at søge efter masser af lamper som kunne passe ind og gøre huset hjemligt.. det gør det heller ikke mindre vigtigt nu hvor vi skal flytte i november… denne lampe er jeg sikker på vi tilføre hygge til et mørkt hjørne

 14. Til mit nye (gamle) hus med udestue der meget begrænset af elforsyning. Og endnu bedre med i haven når vi laver hygge telte og sover i, planen er at bygge et mindre Shelter hvor Hugo da skal med.

 15. Vi mangler virkelig lys i stuen, så det ville være lækkert ? tror dog ikke mine børn kan holde fingre væk, så den bliver nok også brugt på deres værelser og når de laver hule ??

 16. Synes det er en meget spændende lampe, hvor man kan “lege” med lyset og få ekstra hygge i de mørke vinteraftener :) Ville være superlækkert!

 17. Jeg savner netop sådan en skulpturel lampe, da jeg lige har renoveret min stue og synes det er en svær kunst at finde den rette belysning. Lampen vil passe helt perfekt på reolen og når børnene laver huler, så kan den jo give dem lidt hyggelys.

 18. jeg vil klart bruge Hue Go på terrassen på en forhåbentlig dejlig varm sommeraftener i August. Derudover vil den også gøre mig ekstra populær hos min kæreste, da han er stor fan af smarte løsninger som Hue – vi bruger det allerede flittigt (har dog ikke Hue Go).

 19. Fed lampe. Vil bruge den på min nye kommode, tage med på badeværelset når det er karbad tid og i haven en lun sommeraften

 20. Den vil passe perfekt til resten af huset som også er med HUE pærer. Det er top genialt! Hvis jeg er den heldige så skal den op på hemsen hvor det kniber med stikkontakter ?

 21. Vi skal til at slå to lejligheder sammen og kommer derfor til at mangle en masse lækre lamper. Tror at denne skulle bo på min søns værelse. Han skal have sådan en “hule” seng og det vil være genialt, at han kan tage den med rundt i rummet – og med i seng ?

 22. Hue Go virker til at være helt genial til mange formål; jeg mangler ofte netop den effekt med forskellige lysstyrker/farver/varme i lyskilden i min bogreol: Som en smuk skulpturel genstand der pryder reolen med/uden lys tændt – og som kan give nøjagtig det nødvendige lys hvor jeg behøver det når jeg ønsker fokus på en genstand eller søger blandt bøgerne f.eks.

 23. Jeg har ikke prøvet Hue Go , endnu

 24. Gud hvor er den FIN!
  Jeg ønsker mig den af to årsager: 1) det vil være den smukkeste læselampe nogensinde, og jeg kunne virkeligt godt bruge en der ikke nødvendigvis lyser helt vildt, så det ikke forstyrer min kæreste, der altid sover før mig. Og 2) jeg har netop ryddet ud i mine ting, og mangler nu noget fint på en hylde i stuen – lige i den del af rummet, hvor der ellers er mest mørkt. Perfekt!

 25. Min kæreste og jeg flytter lige om lidt til København, hvor vi skal finde os til rette på meget få kvm. Vi er derfor nødt til at prioritere praktiske løsninger. Hue Go vil passe os perfekt, idet den er så anvendelig men samtidig utrolig dekorativ.

  Jeg krydser alle fingre!!

 26. Hvor er den skøn. Er lige flyttet i ny bolig,lys og god energi vil kunne kickstarte mit og sønnens nye liv. Vil bestemt også gøre udpakningen noget nemmere i de sene timer (har ikke fået så mange lamper op endnu ?)

 27. Jeg mangler i den grad lys, som hygger og skaber god stemning i mit hus. Den her lampe forekommer mig at være perfekt til det formål, og med den er jeg godt på vej ?☺️

 28. Alene dét, at lampen hedder Hue Go (Hugo), er lidt fantastisk.. som en lille månemand vil han kunne sidde på min hylde og give lys til forskellige scenarier i vores skønne hybel: Når det danses og far spiller op til musik på sin guitar, sønnen griber trommestikkerne og datteren celloen.. så vil han sætte scenelyset. Det vil han også gøre, når det læses op af Alfons Åberg-bøgerne for de mindste, mens der gnides øjne og gabes og når mor og far deler en øl i sofaen, kysser under tæppet og griner forelsket, trætte og fortumlede. Hue Go er så velkommen i vores hjem❤

 29. Superfin lampe, den vil være perfekt i mit driv(er)hus :-)

 30. Jeg må blankt indrømme at jeg er en af dem, der har for få lamper. Så idéen med flytbare lamper, hvor jeg hele tiden kan skabe nye ‘rum’ i rummene, appelerer virkelig til mig.

 31. Vi skal lige til at bygge til – så vi står snart med fire rum, der skal have ny belysning. Krydser fingre! ??

 32. Den er jo så cool. Jeg vil bruge den på altanen når solen er gået ned og jeg kan forlænge aftenen med lidt lys.
  Og som natlampe i vores gang, så jeg ikke behøver at tænde kæmpe spotlamper om natten.

 33. Jeg vil elske at vågne op til en gryende solopgang ? Derudover vil den være perfekt på terrassen til de lange sommeraftener – når sommeren en gang indfinder sig ? Jeg krydser fingre for, at jeg er den heldige ??

 34. Uh, jeg har Hue i hele lejligheden, men ikke denne. Det mobile element kunne være fedt at lege med til bestemte lejligheder – lægge den på gulvet fx for stemning der.

 35. Den lampe vil jeg gerne have herhjemme :D

 36. Hvor er den lækker – den vil jeg gerne eje, her til vinter mangler vi altid lys i stuen.

 37. Hvis sommeren kommer i august, ville den være perfekt på terrassen ☀️

 38. Vi har lige brugt vores ferie på at lave vores terrasse, men mangler stadig noget lys derude og denne kunne være så hyggelig ?

 39. Lampen fra Ph Hue vil være fantastisk, når vi får vores dejlige lille baby til efteråret. Så kan vi justere på lyset og flytte det rundt, så det passer til den lille :-)

 40. Wow den er lækker..
  og tænker den er genial til, når min søn bliver lidt større og vi skal bygge huler ☺️???

 41. Jeg vil så gerne vinde den lampe, da jeg er en sucker for farver, og så tror jeg, jeg ville kunne bruge den som en lysterapilampe i de mørke, lidt svære tider. Krydser fingre ?

 42. Jeg vil rigtig gerne vinde lampen til mit nye soveværelse, så den kan give et afdæmpet og smukt lys og fornemmelsen af mindfulness, når lyset skifter farve.

 43. Jeg har aldrig hørt om lampen før, men Gud hvor er den fin!
  Jeg ville bruge den i stuen, på mit nye Ikea-hack reolsystem som mangler en lampe til både at lyse op og skabe lidt stemning ?

 44. Den lampe vil jeg gerne vinde. En sjov, lille finurlig lampe med masser muligheder, som måske særligt kan hjælpe min veninde til at sove bedre ???

 45. Hvor er det dog en smuk lampe. Den havde jeg ikke set tidligere. Krydser fingre for mit held!

 46. Vil bruge den på terrassen, når mørket falder på. Som sovelampe, når min søn skal falde i søvn. På badeværelset, når der er en gang imellem er tid til luksus-karbad. På bogreolen i stuen for at skabe hyggestemning. Og sikkert også mange andre steder, hvis jeg skulle være heldigst vinde lampen

 47. Jeg vil give Hue Go til min lillebror som skal til at flytte hjemmefra og ikke nok med det så flytter han på tværs af landet. Så håber den vil bringe lidt lys og gode minder, når hjemveen melder sig ☺️ Også er han bare den største tek-nørd, så ham vil elske dens mange muligheder.
  Dorte

 48. Den gad jeg godt at vinde, da vi lige er flyttet i hus og derfor er pengene små, og jeg synes det kan være svært at finde ud af hvordan jeg gerne vil indrette, på en måde så det ikke bliver for “stift” og upersonligt. En sådan lille lampe er da helt perfekt, og ser mig bruge den på de lune sommeraftener på terrassen også. :-)

 49. Hue Go er bare så fin og ville være perfekt til sen aftenlæsning på altanen, diverse festivaler om sommeren og deprimerende vinterdage. Er helt pjattet med konceptet (mobil, dekorativ, fede lyseffekter og forebyggende mod indbrud) ???

 50. Har ikke noget speciel grund udover at det er en pisse fed lampe, og at jeg i mit soveværelse ikke kan have en loftlampe, så mangler lys i den ene ende af rummet.

 51. Jeg tænker helt klart i soveværelset. Er lige flyttet og har ikke rigtig lys derinde endnu.

 52. Single efter 9 år og skal fra 1 september indrette min helt egen lejlighed – lampen vil passe perfekt ind :)

 53. Min søn (og jeg) er lidt mørkeræde. Det ville være fantastisk at vinde den fine lampe, når vi snart skal vænne os til nye omgivelser, vi flytter nemlig snart. ❤️
  Kh Signe

 54. ? skøn præmie med mange muligheder . Jeg ville forære Hue Go til min ene voksne datter , som stadigvæk kun kan falde i søvn med lyset tændt … det bløde lys ville være rigtig godt iflg hendes kæreste … og et plus den passer flot ind i deres romantiske bolig ?

 55. Ville SÅ gerne vinde kampen til vores nyindrettet stue i vores nyrenoverede hus?

 56. Jeg har et mørkt hjørne i stuen som godt kunne bruge noget lys. Her vil en ledningsfri lampe være genial :-)

 57. Smuk, men enkelt design, som let kan passe ind nærmest hvor som helst. Ville pynte og lyse op i mit hjem.

 58. Vi er netop ved at være færdige med børneværelset, og jeg tror at en Hue Go ville passe perfekt på hylden..

 59. Min søn får om et par dage sit eget værelse, men er ikke voldsomt glad for tanken om at skulle sove derinde. Jeg tror lampen måske vil gøre en forskel, så den vil jeg gerne vinde til ham.

 60. Sikke fin den er! Den vil passe perfekt i mit lille hjem og jeg vil glæde mig til at prøve de forskellige farver og funktioner af!

 61. DEN er fin og smart. Vi har købt hue pærene, men har ikke rigtig fået det til at fungere optimalt. Det tror jeg dog at den lampe kan. At man også kan tage den med sig rundt og ud på terrassen er jo virkelig brugbart. Mine fingre et krydset.

 62. Lamper er bare det sværeste! Min kæreste og jeg er rimeligt enige om indretning, men lamper… det går bare ikke. Hue er til gengæld den rette blanding af stemningsfuldt lys og legesyge, og jeg er sikker på, den vil kunne se fantastisk ud i vores stue.

Leave a Comment

Email (will not be published)