Belysning (Lighting) Gadget's Uncategorized Vi tester

TEST: Sådan skaber du stemning i dit rum

TEST foretaget i samarbejde med Lampeguru.dk

90% af mine læsere er kvinder, og jeg har brugt lang tid på at lave netop det her indlæg til dig. Det handler om lys, elpærer og app’s og jeg ved, at du on that note har lyst til at klikke videre – Don’t! – Jeg ved du tænker, at det bliver teknisk og kedeligt…  Jeg lover dig, du bliver glad for denne viden, og det er ikke spor svært, giv mig 5 min. ( nå ja og så har jeg endda lavet en lille film til dig længere nede i indlægget, hvor jeg tegner og fortæller)


 

TEST: Sådan skaber du stemning i dit rum


I samarbejde med Lampeguru.dk har jeg testet Philips Hue pærer og jeg kan lige så godt starte med at sige: Jeg kan aldrig gå tilbage til almindelige pærer igen!

TEST: Sådan skaber du stemning i dit rum

Philips Hue Pærer er lavet i samarbejde med Apple – Det er en intelligent pære, som kan skifte styrke og farve. Det er GENIALT!

Lys er den aller vigtigste kilde til, hvordan du befinder dig i et rum. Vi er rigtig dårlige til det med at lys-sætte vores hjem. Jeg vil vove at påstå, at 90% af jer alle sammen har alt for lidt lamper i jeres stuer, uden overhovedet at have besøgt jer. Sådan var det også i min stue for blot et par år siden. Jeg har lært rigtig meget om lys og vigtigheden af ikke blot at have lys nok, men også at bruge det rigtigt dvs. opnå stemning med lys. At kunne justere lyset via en dæmper og gå efter de rette pærer med det rette lys er super vigtigt, hvis du ønsker et hyggeligt hjem – Lys er altafgørende. Men ak det er jo en jungle at finde rundt i det kæmpe udvalg af watt, LED, sparepærer osv… Hvad er godt og hvad er skidt? Det er her Philips Hue pæren er genial, for her kan du styre 100% hvad der er det rigtige for dig!

TEST: Sådan skaber du stemning i dit rum TEST: Sådan skaber du stemning i dit rum TEST: Sådan skaber du stemning i dit rum

“Okay de her farver på billederne herover ville jeg jo aldrig bruge, men det illustrere meget godt hvor powerfuld pæren er ikk?

Philips Hue pæren er intelligent, den kan rigtig meget, og jeg forstår godt, at så mange mænd er fan af dem, og udnytter deres potentiale fuldt ud. Vi kvinder vil gerne have teknikken ind i mindre doser – I videoen herunder viser jeg mine to yndlingsfeatures ved Philips Hue.

Spørg endelig løs i indlæggets kommentarfelt, så vil Lampeguru.dk og jeg besvare jeres spørgsmål.

Bonus: Du kan tidsindstille alle dine lamper via appen, så de slukker og tænder efter eget ønske – Ret smart, når man er på ferie, det kan måske skræmme nogle tyveknægte væk. 

Mere Bonus: Min datter bryder sig ikke om at gå nedenunder om natten, når hun skal på toilettet, det er for mørkt – Nu kan hun tænde lys via appen oppe fra hendes trygge seng, er du klar over hvad det betyder? Det betyder at jeg ikke behøver at gå med mere – vi snakker kl. 02.00 om natten, halleluja!


Så let er det at installere

Start med et “startkit” – Det indeholder 3 Philips Hue pærer og en bridge. Bridgen er en boks på størrelse med en lille pakke pålæg og den tilsluttes let din internet router via et kabel. Download Philips Hue app (gratis) og så er du i gang, det er ufattelig let og tager under 5 minutter.

En pære har en levetid på 25 år ved anvendelse 3 timer dagligt – det er da ret okay. Du kan du koble op til 50 pærer til en bridge, så du behøver vist ikke mere end en, jomindre du bor på et slot. Du kan justere farver så tosset du vil, og der er 16 mio. farver at vælge mellem.

Læs meget mere om alt det tekniske lige her


Indlægget er bragt i samarbejde med Lampeguru.dk – Pærerne er testet hjemme hos mig i 14 dage

TEST: Sådan skaber du stemning i dit rum
Artikel
TEST: Sådan skaber du stemning i dit rum
Beskrivelse
TEST foretaget i samarbejde med Lampeguru.dk 90% af mine læsere er kvinder, og jeg har brugt lang tid på at lave netop det her indlæg til dig
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ditte
  januar 5, 2016 at 20:44

  Min mand har sat tre op i vores stue (Ingeniør – vi har fjernbetjeninger og/eller apps til ALT) – jeg synes de er ghastly, så de står altid på den samme almindelige lys. Men måske skulle jeg kigge lidt mere på nuancerne.

  Hvis man gerne vil kunne tænde lyset fx ovenpå, så kan det løses med nogle smarte wifi kontakter. De er lidt dyre, men så behøver der ikke være en korrespondance (dvs. man skal ikke til at fræse ledninger ind i væggen) og man slipper for at skulle tænde med en app.

  • Reply
   Steffen - LampeGuru.dk
   januar 6, 2016 at 16:10

   Hej Ditte

   Ja, du skal da lege lidt med det – det kan altså give en fantastisk stemning – super aftenhygge!

   Jeg ved ikke om du allerede har set det, men der er jo kommet en billig kontakt som også kan bruges som fjernebetjening (et spørgsmål om, om man skruer den op på væggen eller ej) 🙂

   https://www.lampeguru.dk/philips-hue-dimming-switch.html

   Den fungerer fantastisk!

 • Reply
  Steffen - LampeGuru.dk
  januar 6, 2016 at 08:50

  Flot indlæg – og det er helt rigtigt, at starte med at fokusere på det som gør at DU får mest ud af dit Hue.

  Hue kan mange ting, også mange ting som er lidt fjollet – men netop de 2 ting du her nævner, dæmpning og scener, er også det vi bruger aller-mest!

  Alle er velkomne til at skrive og spørge ind til det. 🙂

Leave a Reply