Produkt og design (Interior design) Uncategorized

Design dit eget natbord hos Auping

Reklame

Bordet måler 40x60x32 cm og koster 2895 kr. i vejl. udsalgspris.

Der er altså altid noget fedt ved at kunne være medbestemmer på sit møbels design. Det der med, at man selv kan sammensætte f.eks. farver og materialer som Auping tilbyder, når det gælder deres senge, synes jeg er fedt, fordi jeg får lige præcis det udtryk som jeg ønsker – et udtryk som ikke alle andre har og et udtryk, der passer til min indretning. Auping har taget skridtet videre og netop lanceret et sengebord, som du kan bestille i den farve eller de farvekombinationer du ønsker. Auping er total bæredygtige, de producerer bl.a.kun på bestilling, så derfor er der ikke spild af lager, og på den måde kan de også tilbyde deres kunder at være med inde over valg af farver, syninger og det generelle udtryk. Jeg har selv besøgt den spændende fabrik i Holland, du kan læse mere om Aupings spændende bæredygtige fabrik i dette indlæg

Det nye bord ‘Pixel’ er virkelig elegant i sit design. Det er et let møbel… altså kun let i dets udtryk, for når man løfter det, er det ret tungt, man kan mærke, at det er kvalitet og det står helt stabilt. Natbordet har jeg lånt med hjem, for ligesom at se, hvordan det kan bruges og hvordan det fungerer sammen med mine øvrige omgivelser. Det er virkelig så pænt, og den diskrete skuffe er rummelig og åbnes ved et let tryk. Desværre har vi ikke mulighed for natbord i vores soveværelse, men på teenageværelset fungerer det ret godt, og der var bestemt ikke sure miner ved syn af bordet fra den unge mand som sover her…

Nu er det som udgangspunkt et natbord, men jeg synes faktisk også, at ‘Pixel’ fungerer fint, meget fint endda i vores stue. Det er lidt sjovt som det alligevel supplerer vores tunge veloursofa fint, på trods af at det er så stringent og let i designet – god kontrast i form, og perfekt match i farver!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis jeg nu havde plads, så ville det pudder-farvede passe perfekt til vores Auping Essential seng i samme farve, jeg tror jeg ville vælge en rustrød skuffe, kunne det ikke være frækt?

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Jenelia | Top Home Zones
  november 21, 2018 at 06:23

  Hej,
  Dette er en fantastisk inspirerende artikel. Jeg er meget tilfreds med dit gode arbejde. Du lægger virkelig meget nyttige oplysninger.
  Jeg læste det indlæg og fik det fint og informativt. Vær venlig at dele mere sådan.
  Tak fordi du delte…

Leave a Reply